šeštadienis, lapkričio 14, 2009

Pranciškoną velnias privertė mesti metalą



Italų vienuolis pranciškonas, kuris keliolika metų buvo sunkiojo metalo grupės "Fratello Metallo" lyderis, nusprendė mesti mėgiamą užsiėmimą, praneša "Reuters".
"Šėtonas nutolino mane nuo menedžerių, supykdė su grupės nariais ir broliais - vienuoliais. Jis padarė iš manęs įžymybę ir dabar aš noriu jį užmušti",- raguotajam kaltę vertė Čezare Bonici ir žadėjo atkeršyti.
Scenoje Čezare Bonici vadindavo "broliu metalu", jis net grojo festivalyje "Metalo Dievai" kartu su tokiomis grupėmis kaip "Iron Maiden", "Judas Priest".
Vienuolis scenoje pasirodydavo su savo vienuolišku apdaru ir galingu balsu traukdavo dainas apie gyvenimo realijas ... seksą, alkoholį ir narkotikus. Dainuodavo ir ... apie tikėjimą.
O dabar jo karjerai atėjo galas, visa laimė, kad velnias yra, kitaip nebūtų ko apkaltinti. Tiesa, pranciškonas ir toliau garbina šią muziką, bet scenoje žada nebesirodyti. O kaip jam nudaigoti velnią, žiniasklaida praneš vėliau.

7 komentarai:

Olgerdas rašė...

Linai paskolink ar padovanok jam pora savo kuoliuku,gales velnia daigoti :).Sakei gi kad pirksi:) Nu bent jau cesnako jam duok :).Tiktai kad nuo cesnaku kvapo per misias nuo jo visi begs kap nuo kokio vampyro.

ramaske rašė...

Nu yra pagrybaujanciu visais laikais,bet sitas musa visus rekordus.Cia viskas pas ji taip susivele i tokia misraine,kad jau nebekelia net sypsenos.

Anonimiškas rašė...

šis vienuolis nėra kokia anomalija:) mes turim Lietuvoj panašų personaža - VDU teologijos fakulteto dekaną Beną :) tik pastarasis labiau orientuojasi savo dainose į gėrio ir blogio kovą ir į Dievą

Olgerdas rašė...

Na kazin ar galima sulyginti sita satanista dieduka su Benu?Isskyrus muzika tarp ju nieko bendro daugiau ir ner,netgi neziurint to kad Benas katalikas.Negi pasakysit kad Benas satanistas ar ka,kad lyginat ji su situo barzdocium?Benas beje atstovauja krikscioniskai muzikai,gi sitas diedas-satanistinei,todel yra kaip koks nesusipratimas.Jokia ten Benas anomalija nera,nors man jo dainavimas ir nepatinka.Del spygaujancio balso :).

Linas rašė...

Man tai Benas būtų nieko, ale kai užsimauna odines kelnes ir nuo plikės kasytę susiriša, tai... Galvoju, kad kvailiojimas turi savo laiką ir savo vietą, persenę hipiai atrodo graudžiai, laikas būtų prie liaudies dainų pereit. bet jeigu jam gerai, kodėl gi ne? O apie vienuolį tai komentarų neturiu:)

Olgerdas rašė...

Odines as pats turiu :).Tik retai nesioju,dazniau kozanke deduosi.O kasyte,na gal uodegyte labiau :) irgi nesioju.Ir irgi nuo plikes,a nuo kur daugiau ? :).Tuo mes su Benu esam panasus beje kazkiek.Nors jisai ten biski kaip ir indeniauja,o as tokiu zaidimu vaikisku nepripazystu.O del senu hipiu...Nu,skonio reikalas aisku.Bet man kazkaip visada grazu ir malonu yra matyti pvz vyresnio amziaus pora,palaikancia savo stiliu,tegu ir hipini,bet ne babusku ar diedusku bomziska stiliu su visais ten atributais-baisiom skarelem ant akiu uzmaukslintom,neaiskios kilmes guminiais batais ar kerzais netgi,maiseliu kruvos abiejuose rankose ir pan.Nesitycioju is vargetu cia.Bet manau,musiskiai vyresni zmones daznai rengiasi butent kaip vargetos,tuo stebindami ne viena uzsienieti.nes pas juos netgi benamiai dazna karta graziau apsirenge nei musu pensininkai.Kazin kodel musiskiams atrodo kad nuo kokiu 50 metu reikia rengtis seniokiskai,tai yra bet kaip?Nu per daug cia parasiau matau ir ne i tema biski :)

Linas rašė...

Kai žmogus šiaip odinkas nešioja tai ir matosis, o kai dėl pakazuchos tai irgi matosis, tą turėjau omenyje:)