sekmadienis, lapkričio 22, 2009

Vaikai Viešpaties rankose

Dievas visoje Žemėje vis stipriau ima naudoti vaikus. Šis video apie tai, kas vyksta, kai vaikai ima melstis už suaugusiuosius Šventojoje Dvasioje - daugelis būna išlaisvinami, gauna išgydymą. Tai vaizdas iš Naujosios Zelandijos bažnyčios.
Tas pats vyksta Argentinoje, Peru, Indijoje. Kada bus Lietuvos eilė?

8 komentarai:

Olgerdas rašė...

Na vaikai megsta zaisti.Pats zinau :).Bet kai jiems pasiulomi tokie zaidimai,tai jiebe abejo priima tai kaip zaidima.Tai matoma ir siame video-vaikams linksma zaisti "baznycia",pamegdzioti suaugusius dedes ir pan.Manau,suauge labai neapdairiai daro tokius dalykus...Akivaizdziai matosi,kad vaikai,ypac mazesni,tiesiog linksminasi kaip zaidimu aikteleje.O kas del Lietuvos,tai geriau tokiu "atrkacionu" vaikams nebutu.Nepyk,Linai...Tu zinai mane,as-tave.Bet kartais nebegaliu tyleti zinok...

Linas rašė...

Nu ir suaugę ne viską supranta ką daro, nors tariasi, kad supranta.O vaikams linksma tikrai.Kas ten sakė, kad didžiausios kvailystės daromos rimtu veidu, aš pritariu tokiai minčiai.

Linas rašė...

Dar beje, atkreipiu dėmesį, kad tai ne vienos vietos ar bendruomenės ypatybė, tas pats vyksta visoje žemėje - vaikai naudojami.

Olgerdas rašė...

Na jei tik tiek "naudojami",kad kratosi ir zvengia kaip ligoniai nekuriu istaigu,kaip cia rodoma,tai net kyla pagristas klausimas,kas juos naudoja arba isnaudoja?Nes bent jau sitame video kai kuriu elgesys yra svelniai pasakius neadekvatus.Jei tik taip vienpusiskai suprasti ta naudojima,kaip kratymasi ir kitoki neadekvatu elgesi(o butent kol kas as tai ir matau),tai kaip ir nieko naujo nevyksta.Tiesiog vaikai megdzioja suaugusius.Be to manau ima ne is ten ta pavyzdi.Jiems pavyzdys turi but seima,ypac tevas,o ne dedziu zaidimai.Na,beje kodel Dievo "veikimas" kai kuriose bendruomenese toks trafaretiskas ir lengvai nuspejamas?Vieni kratymaisi ir zmoniu elgesys,artimas kai kuriems ligoniams?Asmeniskai man tai jau seniai atsibode,norisi tikrumo o nezmogiskos veiklos, zinok...Na,nenoreciau uzvesti diskusijos,pavargau zinok nuo gincu...Ir su tavim :),ir aplamai.O ir ne vieta cia.

Linas rašė...

Tai ir nesiginčykim, juo labiau, kad ne vienas ir ne du atvejai.Vakai gal ir pamėgdžioja, bet suaugusieji, už kuriuos meldžiasi - ne. Kinijoj 10 metų vaikus Dievas naudoja įkurti bažnyčioms - jie keliauja ir skelbia, meldžiasi už ligonius ir t.t. Ne viską mes galim suprasti ir ne viską logiškai paaiškinti. Bet ar išgelbėjimas ar kitoks Dievo veikimas kada nors buvo logiškas? Nemanau, mes nebuvom verti, kad mus išgelbėtų, bet taip įvyko.

Arunas rašė...

Na gerai, zmogus nukrito, pagulejo, atsikele, nuejo. O kur gydymas? Tai tik "spektaklis". Sakysite, kad buna ir isgydimu. Teisingai, buna, bet labai mazai ir tuos zmones isgydo ju tikejimas, o ne sou pasilinksminimas. Tai turi buti atliekama uzdedant rankas ne prabegom. Apie tai ispeja Sv. Rastas

Linas rašė...

Nu Arūnai, manau tau viskas prieš akis, galėsi viską atlikti tvarkingai, nes tu žmonių, kurie vaizdo klipe, neturim galimybės pasiklaust.

Anonimiškas rašė...

Kas as ieskojau, aciu