trečiadienis, lapkričio 18, 2009

Bankrutuoja gėjų ir lesbiečių leidiniai

JAV bankrutuoja pagrindinis gėjų, lesbiečių leidinių leidėjas leidykla "Window Media", praneša "Associated Press". "Window Media" nuo 2008 metų rugpjūčio jau kamavo finansiniai nepritekliai, kai ėmė kristi reklamos apimtys. Lapkričio 16 dieną visi "Window Media" ofisai užsidarė, o leidiniai ir interneto tinklalapiai - taip pat.
Tai jau ne pirmas atvejis, kai krenta analogiškos leidyklos. Neseniai kaimyninėje Latvijoje pagal likimo ironiją laikraštis "Diena", aktyviai kovojęs už seksualinių mažumų teises ir agresyviai puolęs krikščionybę ir konservatyviai nusiteikusius žmones, perėjo į konservatyvių britų verslininkų rankas. "Diena" pasižymėjo ypatingu puolimu prieš protestantų bažnyčią "Naujoji karta", kuri ne kartą viešai pasisakė prieš homoseksualizmo propagavimą, kaltindamas ją sektantizmu, hipnoze ir kitais panašiais dalykais. Po to, kai leidinys buvo parduotas, "Diena" redaktoriai su triukšmu pasitraukė iš laikraščio.

3 komentarai:

Unknown rašė...

Valio valio! einam šventę švęst! :))) tik aš stebiuosi, kad homoseksualų leidiniai bankrutuoja, nors jie patys dažnai užima gan aukštas pareigas, keista kad neparemia viens kito.. gal jau pradeda snausti savo puikybėj :)

Linas rašė...

nu kaip aš prie žiniasklaidos tai matai kai užsidaro leidinys nežinau ar džiaugtis:) Tai tik įrodymas, kad tų seksmažumų nėra tiek daug, kiek jie nori pateikti

Unknown rašė...

as manau, kad mum reikia kiekviena miela akimirka tik dziaugtis :)
man atrodo kad didele "sexmazumu" dalis priklauso tom mazumom daugiau del mados ir karjeros galimybiu, nei del realaus polinkio..