šeštadienis, spalio 23, 2010

Iranas - dešimtys tūkstančių musulmonų ateina pas Kristų

Artimieji Rytai, kurie daugeliui asocijuojasi su prievarta ir islamu išgyvena precedento neturintį krikščionybės augimą. Musulmonai priima į savo gyvenimą gyvenimą Jėzų Kristų tūkstančiais.  1974 metais Irane, po islamo revoliucijos, buvo tik 500 krikščionių, atėjusių iš islamo. Bet paskutinius 30 metų galima matyti, kaip Jėzų Kristų į savo gyvenimus priėmė daugiau musulmonų negu per  paskutinius 1 300 metų.
"Iranas šiandien - uždara šalis su atviromis širdimis,-  sako Sam Yeghnazar, Elam Ministries tarnavimo įkūrėjas .- Tai pati atviriausia šalis Evangelijai pasaulyje".
"Dešimtys tūkstančių iraniečių ateina pas Kristų. Apgauti vyriausybės, nusivylę religija, be ateities iraniečiai, kai pažįsta Viešpatį Jėzų, visiškai pasikeičia. Jie liudija apie Kristų ten, kur yra žmonių. Ištisos šeimos, moterys, vyrai ateina pas Kristų",- sako Sam Yeghnazar.
Jis apie tai, kas vyksta Irane, iliustruoja pavyzdžiu - prieš dvi savaites du iš jų tarnautojų buvo suimti ir įmesti į kalėjimą. Per vieną savaitę jie atvedė pas Kristų 6 žmones.

Komentarų nėra: