šeštadienis, spalio 09, 2010

Policininkai saugos viešumoje seksu besimėgaujančius iškrypėlius dogerius

Moralė Europoje tampa vis labiau įdomi, ypač kai įsikiša valdiškos struktūros. Štai Didžiosios Britanijos policininkai saugos viešumoje seksu besimėgaujančius iškrypėlius dogerius. Jie gavo instrukciją, kurioje ypatingas dėmesys rodomas dogeriams - ekshibicionistų rūšiai, kuri grupinius lytinius aktus atlieka parkuose, pliažuose, gatvėse ir kitose vietose, kur yra žmonių, kad būtų matomi. 
Nuo šios policininkai turės stovėti greta ir saugoti dogerių ramybę jų aktų metu... nuo netolerantiškų ir agresyviai nusiteikusių piliečių.
Specialioje 60 puslapių instrukcijoje nurodoma, kad būtent dogeriai dėl jų polinkio viešam seksui gali tapti netolerancijos aukomis, praneša The Daily Mail.
Instrukcijoje pabrėžiama, kad nors seksas viešose vietose draudžiamas, tačiau orgijų dalyviai turi... neatimamas teises, todėl jų asmenybes reikia saugoti.
Matyt, greitu laiku policininkai turės saugoti ir žudikus, kad jų kas nesulaikytų nusikaltimo metu, kad jų kas neįžeistų, juk ir žudikas turi "neatimamų teisių".

Komentarų nėra: