antradienis, vasario 02, 2010

Auksas ir kraujas Sietle


2010 sausio pabaigoje Sietle, JAV, bažnyčioje «Transformation Center»vyko nokferencija «Northwest Glory Explosion», kurioje pamokslavo Džefas Džensenas ir Liusi Rael, praneša «Transformation Center».
Konferencija vyko 4 dienas, joje dalyvavo daugiau kaip 400 žmonių, ji buvo įdomi tuo, kad antgamtinis Dievo buvimas pribloškė daugelį - daugelis žmonių iš savo ligų pagijo tiesiog pamokslų metu, o per šlovinimą ant žmonių rankų pasirodydavo kraujas, aliejus ir auksas.
Tai nėra kažkas iškirtinio, nes pranešimai, apie angamtinį Dievo šlovės buvimą ir per maldas iškrentančias aukso dulkes plaukia iš įvairių Žemės vietų.

Nuotraukoje - aukso dulkės padengė besimeldžiančiųjų rankas.

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Jei tada kas nors jums sakys: 'Štai čia Kristus', arba: 'Jis tenai!', - netikėkite,
nes atsiras netikrų kristų ir netikrų pranašų, ir jie darys didelių ženklų bei stebuklų, kad suklaidintų, jei įmanoma, net išrinktuosius. (Mt 24,23-24)

Žiūrint į auksines rankas net šiurpas ima kaip sutampa Rašto pranašystės. O štai švento vandens dalinimo aparatų ir pirštų antspaudų rinkimo mašinu Šv.Raštas ne nurodo kaip klaidžiamokslio požymio. Greičiau tai galima įvardinti kaip perdėtą uolumą.

Olgerdas rašė...

Na cia ne pirmas kartas ir ne pirmi metai taip.Tiesa,kai istiria tas "brangenybes",tai aptinka,kad tai papraciausias plastikas...Tad beveik 100 proc kad tai zmoniu veikla.Gaila kazkaip tokiu bendruomeniu,kurioms reikia meluoti,kad irodytu kad jos kazko vertos arba siaip patraukti demesi.

Linas rašė...

Vladui registruotis, kaip dalinimo aparatui, o Olgerdui studijuoti chemiją ir palstikus:)

Olgerdas rašė...

Ok:).Tik kad chemijos nemegstu nuo pat mokyklos:).

Linas rašė...

Pradek nuo neorganinės, ji paprastesnė, o va plastikai jau su organine siejasi, čia jau lygis:)

Anonimiškas rašė...

Čia kam kaip patogiau tas taip traktuoja, svarbiausia kad tik parodyt savo teisumą kitiems ir tuo pačiu sau.. Šv. Raštas taip pat nenurodo antspaudų rinkimo mašinų kaip teisiamokslio požymio, kaip ir GPS, intel Pentium ar kitos konkrečios technologijos naudojimo...
truputi kai kas ne ten tiesos ieško :)

Olgerdas rašė...

Tiesa,prisiminiau,kad mokykloj kai mokiaus,visokias "bombackas" darydavau kartu su draugais.Na,tai gal galima uzskaityt,kad chemija biski pazystu:)

Anonimiškas rašė...

ko tik piktasis nesugalvoja