trečiadienis, spalio 09, 2013

Imamas išprievartavo ir nužudė savo 5 metų dukrą

Saudo Arabijoje teismas nuteisė musulmonų pamokslininką- imamą Faichaną al Gamdi 8 metų kalėjimo bausme ir 800 smūgių rimbu už tai kad išprievartavo ir nužudė savo 5 metų dukrą. Taip pat jis bus priverstas sumokėti 270 000 savo buvusiai žmonai už tai, kad ji nereikalautų mirties bausmės. Kartu su imamu nuteista ir jo antroji žmona, kuri žinojo apie nusikaltimą, ji gaus  150 smūgių ir kalės 10 mėnesių.
Ne paslaptis, kad musulmonų visuomenė labai seksualiai frustruota, to "seksualinio pamišimo" auka tapo ir 5 metė Gamdi dukra, mat ją tėvas įtarė... praradus nekaltybę. Mergaitę atvežė į ligoninę daugybę kartų išprievartautą ir žiauriai sumuštą - sulaužyti dubens kaulai, kairė ranka. Mergaitė po kelių mėnesių mirė ligoninėje...
Nusikaltimas sukėlė Saudo Arabijoje didelį rezonansą, mat visuomenė įtarė, kad imamas gali išsisukti arba gauti menką bausmę, mat buvo žinomas islamo mokytojas televizijoje.
Labai įdomu, kad išprievartavimas ir nužudymas Saudo Arabijoje baudžiamas mirties bausme, išskyrus tuos atvejus, kai tai padaro patys tėvai arba moterų vyrai... Šariatas, atseit... Tai viena iš priežasčių, kodėl musulmonai tėvai neretai nužudo savo dukteris,  vos įtaria jas "suteršus šeimos vardą".

Komentarų nėra: