penktadienis, kovo 18, 2011

Mūsų vaikams - vis nauji žaislai

Sunki vaikystė, mediniai žaislai, sakydavo. Dabar kiti laikai, žaislų - nors vežimu vežk. Tačiau kokie jie?
Amerikoje ekspertai susirūpino vienos iš stambiausių lėlių gamintoja kompanija "Mattel", kurios leidžiamos lėlių serijos atrodo įtartinai. Sakykim, psichologai pasipiktino, kai šešiametėms skirtų lėlių aprašyme skatinama depiliuoti kojas - traukyti plaukus po vieną arba pašalinti juos vašku.
Ekspertai teigia, kad kompanija "verčia savo mažametes klientes gėdytis savo kūno, kurti negatyvų savo kūno supratimą".
Beje, galima atkreipti dėmesį vien į tai, kam skirti ir ką simbolizuoja jaujieji žaislai. Sakykim, nuotraukoje - žavi vampyrė su visa reikiama atributika. Taip vaikai nuo pat mažumės pratinami prie okultizmo. Žodžiu, nesvarbu, kas esi, daug svarbiau kaip atrodai.

Dar reiktų pridėti ir tai, kad vaikams skirti žaislai yra nenormaliai "seksuoti", kas irgi daro atitinkamą įtaką.

3 komentarai:

judas rašė...

tai pragaro zaislai...
Tokie zaislai-tai kaip kokios nuodingos gyvates, kurios gelia ir zaloja vaiku sielas.Gaila,bet,net dauguma krikscioniu perka savo vaikams tokius 'zaislus-gyvates',ir taip,nesamoningai juos zaloja...jei jiems,siek tiek atsivertu akys-jie su pasibjaurejimu mestu tuos zaislus is savo vaiku kambariu,kaip tikras gyvates ...brrr.

Linas rašė...

Tai va, negalvojimas yra pražūtingas dalykas...

Olgerdas rašė...

Jo... Mes tai tokiu neperkam. Keleta kartu panasiu gavome dovanu (va, kas idomu, is krikscioniu :), kaip ir sakai Judai), bet paaiskine dukrai reikalo esme, nusiunteme i siuksliaveze... Tevams butina ziureti kas kesinasi patekti ju vaikams i rankas.