trečiadienis, kovo 02, 2011

Didžioji Britanija - porai neleido auklėti vaiko dėl požiūrio į homoseksualus

Didžioji Britanija - porai neleido auklėti vaiko dėl požiūrio į homoseksualus.
62 metų Julija ir 65 metų Ovenas Džonsas, jau išauklėję 15 paimtų vaikų, kreipėsi į Derbio miesto savivaldybę, kai jiems neleido paiimti auklėti dar vieno vaiko, nes valdininkui nepatiko poros požiūris į homoseksualizmą. Tačiau Derbio taryba nepatenkino jų prašymo, pora kreipėsi į Aukščiausiąjį teismą, kuris nustatė, kad "tradicinis krikščioniškas požiūris į homoseksualizmą yra "kenksmingas" vaikams ir patvirtino, kad nesikiš, jei ateityje krikščionių poroms bus atsakoma įvaikinti vaikus.
Poros žodžiais, jie neturi neapykantos homoseksualistams, tačiau tikrai nesiruošia mažų vaikų mokyti, kad "homoseksualus elgesys yra kažkas gero".

3 komentarai:

geras ateistas rašė...

Tikėjimo laisvė - gerai. Apginti vaikus nuo tų žmonių tikėjimo laisvės irgi - gerai.

Linas rašė...

Homoseksualistai, žiūriu, yra strateginiai ateistų partneriai:) Tai irgi gerai. Aš už tikėjimo laisvę ir tvirtas koalicijas.

Mr.Aron rašė...

Tiek ateistas, tiek homoseksualas, abu paklydę, nes remiasi iškreiptu mąstymu, iškreiptu humaniškumo supratimu, sutinku, laisvė yra gerai, bet žiūrėk, kad ta "laisvė" nepražudytų tavęs. Tiek ateistai, tiek homoseksualistai, prieš mirtį šaukiasi Dievo, taigi, būtinai ateis ir jų metas...Biblijoje parašyta , kad pabaiga būtent ir bus tokia..kas bandys slėptis nuo mirties, kas supras, kad nėra nuo jos kaip pasislėpti, tik šauktis Dievo, taigi, kažkam ta diena bus liūdna, kai kam tikrai džiaugsminga.