ketvirtadienis, lapkričio 11, 2010

Mergaitė, kurią 200 kartų išprievartavo jos tėvas

Džois Majer, žinoma krikščionių tarnautoja, 43 metus ištekėjusi, turinti 4 vaikus, kurie tarnauja Dievui ir 10 anūkų, ne kartą yra dalinusis savo skausmais ir sunkiomis akimirkomis. Ne kartą minėjo, kad patyrė seksualinį išnaudojimą iš savo tėvo pusės, o dabar papasakojo savo istoriją.
"Tėvas versdavo mane žiūrėti per rakto skylutę, kai jie su mama mylėdavosi, o paskui domėdavosi mano įspūdžiais. 8-9 metų jis man duodavo pornografinius žurnalus ir klausdavo, ką aš jaučiu. Kiekvieną kartą, kai mama penktadieniais išeidavo į parduotuvę, jis prievartaudavo mane.  Jis pasiimdavo mane į barą, prisigerdavo ir prievartaudavo mašinoje. Vieną kartą jį pagavo policininkas, bet tėvas pasakė, kad aš pusseserė, o kad išvengtų problemų pasiūlė seksą su manimi... bet policininką iškvietė į darbą.
Jis reikalavo, kad vesčiau savo drauges namo, teisinausi, kad jos neina, vis dėlto netoliese gyvenančią draugę išprievartavo keletą kartų.
Kai paaugau, tėvas mokė mane vairuoti, jis veždavosi mane į kapines ir ten prievartaudavo.
Jis pasakojo man apie seksą su kuo nors, duodamas suprasti, kad tame nėra nieko neteisingo. Tėvas sakydavo, kad jo seksualinio ryšio priežastis su manim  ta, kad aš - ypatinga ir jis mane myli. Kol man sukako 18 metų, jis prievartaudavo mane maždaug kartą per savaitę, iš viso, paskaičiavau, jog jis mane išprievartavo apie 200 kartų. Jis nepriversdavo mane fiziškai, bet manipuliavo mano baime ir naudojo melą. Aš turėjau saugoti daugybę paslapčių.Be tėvo, mane išprievartavo dar 3 vyrai - mano bosas, mano dėdė ir mano senelis..." ,- dalinosi savo skausmu D.Majer.
Stovėdama prieš daugiatūkstantinę auditoriją, D.Majer kalbėjo:“Seksualinė prievarta – gėdinga tema, žmonės nežino, kaip apie tai kalbėti. Bet visos mūsų paslaptys – tai kalėjimas į kurį mus pasodino šėtonas, todėl, kad jis nori problemą paslėpti viduje, kad tu niekada neišsilaisvintum. Iš velnio nagų išsiplėšiate tada, kai atiduodate problemą ir savo skausmą į  Dievo rankas ir leidžiate Jam paversti tai į kažką gero. Priežastis, kodėl aš dalinuosi savo istorija ta, kad žinotumėte, koks geras yra Dievas. Žiūrėdama į savo praeitį galiu pasakyti, kad Dievas – gyvas, tai ką Jis padarė man, padarys ir jums. Jis išgydys jus ir panaudos išgydyti kitus“.  
„Dievas davė man malonę atleisti tėvui. Tai užtruko. Galvojau, kad jam atleidau, kol Dievas nepasakė atsivežti jų į miestą, nupirkti namą ir rūpintis jais. Aš sukilau, nes niekada neturėjau rūpestingo ir mylinčio tėvo. Vis dėlto nusprendžiau nusižeminti ir paklusti Dievui, atsivežiau tėvus ir rodžiau jiems rūpestį ir meilę.Vieną kartą motina paskambino ir pasakė, kad tėvas jau tris savaites verkia ir nori su manim pasikalbėti. Nuvykau su vyru. Tėvas ištarė: “Privalau tau pasakyti, kad labai stipriai gailiuosi to, ką aš tau padariau“. Tą dieną jis priėmė Kristų, o po 10 dienų jis buvo pakrikštytas vandenyje“,- pasakojo D.Majer

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Verta paklausyti jos pamokslų sekmadieniais per Baltijos TV kanalą 6 val ryto, labai įspūdinga, aktualu ir įtaigu. Daug ko galima pasimokyti, svarbiausiai - sveikas teologinis pagrindas.

Anonimiškas rašė...

Kas dar neklausėte jos pamokslų būtinai pasiklausykite. Tai Dievo dovana kiekvienam.