trečiadienis, lapkričio 07, 2012

Mormonas netapo prezidentu

JAV prezidentu netapo mormonas Romnis (nuotraukoje -koliaže su žmona aprengti mormonų "šventyklos drabužėliais").  Tiems, kas ruošiasi būti mormonais - gali tekti nešioti štai tokius magiškus apatinius, vadinamus "šventyklos drabužėliais", tvirtinama, kad drabužis "užtikrina apsaugą nuo pagundų ir blogio" bei žudo nesveikas aistras. Galiausiai drabužiai yra "išraiška įsipareigojimo" sekti Jėzumi Kristumi. Todėl bent jau mormonų misionieriams tai privaloma apranga, o ir kitiems magiški drabužėliai irgi, matyt, padeda... 
Tiesa, rinkimuose nepadeda, politikai neskubėkite jų apsirengti. 
O prieš JAV prezidento rinkimus pasklido gandai, kad Bilio Greimo asociacija net išbraukė mormonus iš kultų sąrašo, nekultas

6 komentarai:

Sigitas Kalinas rašė...

Buvau už Romney. Mormonas ar ne, nelabai svarbu. Svarbu, kad ne "raudonas" kaip Obama. Deja, laimėjo Obama.

Anonimiškas rašė...

matyt mormonai nevaldo, net jei ir Obama per savo kadencija labiausiai padidino valstybes skola..

Anonimiškas rašė...

ir jei jiems galima kistis i politika tai reiskia jie nevykdo Dievo Jehovos valios.. (Apr 16:14 ..[demonu dvasios]..Jos išeina pas visos gyvenamos žemės karalius, kad suburtų juos didžiosios Visagalio Dievo dienos karui. 16 Ir jos subūrė juos į vietovę, kuri hebrajiškai vadinasi Harmagedonas).

Anonimiškas rašė...

Sigitai, ka reiskia raudonas? Cia apie odos spalva?

Sigitas Kalinas rašė...

"Raudonas" = komunistas. Obamos pažiūros panašios į komunistų.
Jo teta, kuri darė įtaką Obamai, lanko Unitarinių Universalistų bažnyčią. Aš šia bažnyčia domėjausi, nes atrodo šiuolaikiška, liberali. Tiesa tokia, kad ši bažnyčia nei šiuolaikiška, nei liberali. Ją lanko komunistinių pažiūrų žmonės (ir dažnai prasigėrę).

Man nesvarbi odos spalva. Man svarbios pažiūros. Obamos pažiūros mane šiek tiek gąsdina.

Consolatio fratrem rašė...

Nepriklausomai nuo to ar būtu išrinktas Obama ar Romney, raudonas ar žydras, vistiek įvyks tai kas turi įvykti. O kiekvieno žmogaus gyvenime didžiausią įtaką daro ne valdžių kaitos ir jų darbai, bet tai, ką žmogus nusprendžia padaryti su Evangelija, su Jėzumi Kristumi - ar priimti ar atmesti. Būtent tai yra fundamentinis dalykas, nulemiantis ne tik žmogaus egzistencijos tarpsnį šiame gyvenime, bet ir po mirties - amžinybėje.