penktadienis, lapkričio 23, 2012

"Dūmų stulpas" kelnėse

Izraelyje vykstant operacijai "Dūmų stulpas" kilo tikra drama. Kaip žinia, meilėje ir kare taisyklių nėra. Taigi, sproginėja raketos ar ne - širdžiai neįsakysi. Gudrus izraelietis pranešė žmonai, kad jį pašaukė į frontą, nes buvo paskelbta rezervistų mobilizacija, žmona net davė jam savo tarnybinį automobilį vykti ginti šalies, o pats su meiluže iškūrė į viešbutį. "Štirlicas" viską apskaičiavo - jo meilužė  paskambino žmonai kaip mobilizacijos punkto vadovė,  jis pranešinėjo žmonai apie karo veiksmus, tačiau neapskaičiavo vieno - užstatė viešbučio šiukšlių konteinerius žmonos mašina, o komunalininkai paskambino žmonai, kad ši patrauktų automobilį, mat Izraelyje ant firmų automobilių turi būti ir telefono numeriai.
Toliau šis "karo -lauko" romanas vyko taip - žmona nusiuntė detektyvą, tas padarė "kariaujančio" vyro nuotraukų. Žmona padavė skyryboms.
Situacija įdomi ir tuo, kad vyrukas "vis dar kariauja" ir reguliariai pranešinėja žmonai apie kovas, o greitai turėtų grįžti namo ir sutuoktinei parodyti sužeidimus, gautus kovose... 

Komentarų nėra: