šeštadienis, lapkričio 03, 2012

Koranas vaikams mirtinai pavojingas


Koranas vaikams mirtinai pavojingas - Europoje du mažamečiai už šią knygą sumokėjo gyvybe. Velse, Kardife, teisiama 32 m. Sara Endž, kuri užmušė savo septynmetį sūnų Jasiną už tai, kad tam nesisekė mintinai mokytis Korano, praneša  The Daily Telegraph.
2010 m. ji paklausinėjo sūnų, o kadangi tas vėl netinkamai citavo Koraną, paėmė lazdą ir "kaip šunį" mušė, kol neužmušė, po to apipylė degiu skysčiu ir padegė. Vėlaiu paskambino gaisrininkams, policija iš pradžių manė, kad čia buitinis įvykis, bet ekspertizė nustatė, kad vaikas buvo mušamas ilgą laiką. Motina prisipažino vertusi mintinai mokytis Koraną, o jeigu jis neišmokdavo ji pasiusdavo ir pliekdavo tuo, kas po ranka pasitaikydavo -plaktuku, lazda, batais. Motina norėjo, kad per metus jis išmoktų visą Koraną mintinai, o vaikas per metus sugebėjo išmokti tik vieną skyrių.
Dabar motina, kuri, beje, turi aukštąjį universitetinį išsilavinimą, gailisi ir kaltina Šaitaną, kuris ją pastūmėjo žmogžudystei (reiktų pastebėti, kad Šaitanas tokiu atveju kažkodėl labai suinteresuotas Korano mokėjimu). Įtarimai krito ir 38 metų tėvui Jusufui, tačiau tas teigia, kad vaiko mušimas vyko be jo žinios.
Dar vienas nusikaltimas, kuriame įmaišytas musulmonų šventraštis, įvyko Švedijoje - motina Koranu užmušė 5 mėnesių sūnų. Policija sulaikė 28 metų motina, vaiko kūnae ekspertai suskaičiavo 39 traumas, dauguma jų padarytos Koranu. Tiesa, šį kartą motiną kankino haliucinacijos, kaip ji teigia, sūnui vis išaugdavo ragai.
Moters vyras teigia jau atleidęs savo žmonai, su kuria jis susituokė vos po savaitės, kai susipažino internetu. pora išpažįsta islamą. Greičiausiai moteris bus priverstinai gydoma nuo psichinės ligos. 

Komentarų nėra: