trečiadienis, lapkričio 07, 2012

Alytaus pataisos namų administracija įvertino "Tikėjimo žodžio" renginį

2012 m. spalio 29 d. Alytaus pataisos namų nuteistųjų klube vyko gyvosios Evangelijos vakaras, kurį teigiamai įvertino administracija ir apie tai paskelbė savo tinklalapyje. "Tai reto grožio reginys. Nuostabiomis giesmėmis į nuteistųjų širdis beldėsi Tikėjimo žodžio bažnyčios choras Maranata (vadovė Edita Tamoševičienė).
Tikėjimo žodį skleidė ir į visus susirinkusius kreipėsi pastorius Giedrius Saulytis. Įtakingai kalbėjęs apie religiją, apie tikėjimą, Dievą, jis pakvietė visus bendrai maldai, ragino įsiklausyti į savo širdį ir tarsi naujai atgimti, pamiršti koks buvai, suprasti koks nori ir gali būti.
Nuteistiesiems įtaigių ramių žodžių, padrąsinimų ir dainų bei gitaros skambesio negailėjo ir Nerijus Čekavičius iš bendruomenės „Tikėjimo žodis“. Tai jau pažįstamas nuteistiesiems, dažnai atvykstantis ir bendraujantis su nuteistaisiais asmuo.  
Tas vakaras tikras šviesos ir gėrio šaltinėlis, kuris šaltą rudens vakarą atkeliavo pas mus ir sušildė širdis",- rašo administracija, negailėdama gerų žodžių tikinčiųjų pastangoms.





Komentarų nėra: