ketvirtadienis, lapkričio 01, 2012

Islamo visuomenė - moterimi geriau negimti

Islamistai vis vadina (ir dažnai ne be pagrindo) vakarų visuomenę ištvirkusia, degradavusia, supuvusia. Bet tai, kas vyksta islamo šalyse, kažkaip stengiasi nepastebėti. Deja, kai pradengiama uždanga, nuodėmingumas islamo šalyse žymiai didesnis, nuožmesnis ir drastiškesnis... 
Egiptas šokiruotas sociologinių apklausų duomenimis. Išdrasėjusios moterys atvirai papasakojo, kas slepiama po hidžabais ir koks moters gyvenimas islamo šalyse. Apklausą atliko Egipto asociacija tirianti prievartą prieš moteris "Amsek Motahresh".
Net 83% egiptiečių moterų pripažįsta, kad yra seksualinių priekabių ir smurto aukos. 60% egiptiečių vyrų neslepia jog tyčiojasi iš moterų. 
Beje, moterys teigia, kad neturi reikšmės kaip jos apsirengusios  – 70% seksualinių priekabių patyrusios moterys rengiasi pagal griežčiausią islamo kodą. Asociacija "Amsek Motahresh" organizuota visai neseniai ir šiuo metu aiškinasi visuomenės skaudulius. Beje, neseniai vykusios islamiškos šventės metu buvo užregistruota Egipte net  700 seksualinės prievartos ar priekabių prie moterų atvejų. Jokioje supuvusioje vakarų  valstybėje tokių skaičių nerasi. 
Pagal Mignews

Komentarų nėra: