trečiadienis, kovo 21, 2012

Kastravo berniukus kilniais tikslais


Katalikų bažnyčia tvirtina, kad ji yra vienintelė, kurią įkūrė Kristus. Pats Kristus perspėjo, kad bus daug netikrų Jo vardu pasivadinusių apsišaukėlių. „Jūs pažinsite juos iš vaisių, geras medis neduoda BLOGŲ vaisių“,- įsakė savo mokiniams Kristus.
 Pastarųjų metų pranešimai vis labiau atskleidžia, kokie gi yra tikrieji  vaisiai, kurie ilgą laiką buvo slepiami. Štai laikraštis "NRC Handelsblad", praneša, kad Olandijos Katalikų bažnyčios nurodymu apie 1950-1960 metus buvo kastruojami berniukai. Tai paaiškėjo paskelbus vieno berniuko, kuris šeštojo dešimtmečio viduryje buvo tvirkinamas viename katalikų internate, pasakojimą. Kai vaikas pradėjo priešintis tvirkinimui, buvo nuvežtas į bažnyčios vadovaujamą psichiatrijos kliniką ir čia kastruotas. Operacijos tikslas esą buvo "išgydyti jį nuo homoseksualių polinkių".
Laikraščio teigimu, yra duomenų ir apie dar dešimt tokių atvejų. Laikraštis remiasi aukų liudijimais, medikų pažymomis, asmeniniais laiškais ir advokatų dokumentais.
Skelbiama, kad nuo 1945 iki 1981 metų katalikų bažnytinėse įstaigose Nyderlanduose 10 000 - 20 000 vaikų buvo seksualiai išnaudojami.
Panašus skaičius vaikų tvirkinimą patyrė ir Airijos katalikų bažnyčios įstaigose. 

Komentarų nėra: