pirmadienis, rugsėjo 26, 2011

Budistų vienuoliai švaistėsi pistoletais...


Tailande budistų vienuoliai nepasidalino teritorija, kurioje renka išmaldą ir pasišvaistė pistoletais. Budistų vienuoliai rytais apeina teritoriją, prašydami išmaldos, tačiau šį kartą netoli bankoko vietos matyt, neužteko -  praneša "Bangkok Post". Vienuolis Pchra Čivaratas Passano kaltina 70 metų Pchra Uan ir 26 metų Pchra Čo, kad tie, kai jis rinko aukas, grasindami pistoletu reikalavo jos jis dingtų "iš jų teritorijos" - dviejų gatvių.
Laikraštis teigia, kad rinkdamas aukas vienuolis buvo labai uolus - išeidavo anksti iš vienuolyno, grįždavo vėlai. Per mėnesį jis tokiu būdu surinkdavo sau apie 1000 dolerių.
Tailando gyventojai, kaip ir kiti budistai tiki, kad pats paprasčiausias būdas pagerinti savo karmą yra aukoti vienuoliams.

2 komentarai:

Asta Greita rašė...

kaune,prie stoties elgetos net uzmuse su ramentais ir pagaliais varguoli,kuris "ne savo teritorijoje"elgetavo,uzsienyje tai pistoletus naudoja,geriau duona o ne ginkla pirktu.dabar dar daugiau aukosiu Kauno elgetoms,nes jie tik lazdomis ginkluoti,tikri vargsai,

Anonimiškas rašė...

už litus matyt tik lazdą ir nusipirksi, aukok dolerius geriau ;)