ketvirtadienis, vasario 13, 2014

Lietuwiškos naujienos: Kąstytis ir Saulytis nesisveikins

Toliau vyniojasi situacija su "Tikėjimo žodžio" vyr.pastoriaus Giedriaus Saulyčio atstatydinimu.
Fronte nieko naujo - pokši patrankos ir petardos, puolimas kaitaliojasi su gynyba, kasamos duobės, įrengiamos pasalos ir t.t.
Gelbėti G.Saulytį ir užstoti tiesiog susikūrė visa armija, Ypatingą drąsą šiame kare, įsiplieskusiame, kai jau Giedrius Saulytis neteko generolo antpečių, parodė Ekklesija.lt vyr. pastorius Kąstytis Matulionis, kuris savo pamoksle atskleidė visą istorinę tiesą apie tą blogą ir nedorą asmenį, kuris jau šautuvėlio dabar nebeturi atsišaudyti. "Ne vienas žmogus sakė, kad jis buvo demonų apsėstas, kunigaikštis jame, bažnyčia buvo užhipnotizuota", - griaudėjo K. Matulionis ir pasakė, kad jau tokiems žmonėms tai jis rankos tikrai nepaduos. Turbūt nepaduos ir likusi Ekklesija, nes jis sakė "mes". Įdomu tik viena, ar anksčiau tą ranką paduodavo?
Kiek aš žinau, tai tikrai paduodavo ir net neprieštaravo, kai tam pačiam Greimo festivalyje dirbo abu petys petin - berods K.Matulionis už darbą su jaunimu, o G.Saulytis tai ar ne pats festivalio direktorius buvo. Ir nieko. Turiu įtarimą, kad per tą festivalį, matyt, tie demonai ir sulindo.... bet iškyla klausimas - ar tik į vieną??? Bet čia tik mano kukli nuomonė ir ne mano protui išspręsti.
O kaip artileristui, man kanonada visada patiko. Ir nėr nieko šauniau už pėstininkų apšaudymą.

15 komentarų:

Ramunas rašė...

Tikiuosi pestininkai į kuriuos taikaisi nėra tavo broliai ir seserys Kristuje?!!! Kitaip taikaisi į Dievo akies vyzdį!

edo medis rašė...

Linai, su kardu atejes, nuo kardo ir zusi... :(

Linas rašė...

Ar aš šaudau, jūs man nepriskirkite svetimų nuopelnų? O zuvęs tai esu jau seniai.

Anonimiškas rašė...

Tai kiek dar smaginsies ant svetimo skausmo?

(C) rašė...

palaiminti mažutėliai...

Zita rašė...

Žiūriu, kad Kastytis labai jau tariasi stovįs, labiau nei savo laiku Giedrius. Pagyvensim - pamatysim kokių grūšių priaugins, a tai vis žydi, vis klesti :)

Dr. rašė...

Visi žmonės yra blogi. Nėra gero nė vieno.
Krikščionys dažnai yra blogesni, nes tariasi esą geresni.

Daug kam smagu buvo, kai paaiškėjo Giedriaus darbai. Man irgi. Visus, kuriuo Giedrius nuskriaudė - Dievas reabilitavo.
Tačiau pasismaginom, broliai ir gana... Žiūrėkim savęs ir melskimės. Būkime savo Tėvo vaikai, kuris liūdi dėl kritusio tarno. Ir neduokime mūsų priešams džiaugtis.

Andrius rašė...

→Zita

Tai, kad Kastytis Matulionis Ekklesijos jubiliejaus proga, jau kaip ir galatai pereina prie kitos "evangelijos", kuri aisku nera jokia evangelija (geroji zinia).
Rodos lipimas ant to pacio greblio yra pats megstamiausias neismaneliu uzsiemimas... ir nesvarbu, kad visa kakta guzais nuseta, o nosis sugurinta, juk tai taip "malonu" kai uzmynus ant greblio gauni per kakta is koto.

Anonimiškas rašė...

Kastytis taip kalba iš nuoskaudos, dėl to kad buvo išvytas iš Tikėjimo žodžio. Nors, manau, kad jo pykčio objektas labiau turėtų būti Gabrielius, nes, mano nuomone, jis kaip tik ir buvo tokių mėtymų iš bažnyčios iniciatorius. Šios jo iniciatyvos auka tapo ir pats Giedrius... Tad, kaip krikščionis Kastytis, turėtų Giedriui ne tik paduoti raką bet ir atstatyti draugystę...

Andrius rašė...

→Anonimiškas rašė...Kastytis taip kalba iš nuoskaudos, dėl to kad buvo išvytas iš Tikėjimo žodžio. Nors, manau, kad jo pykčio objektas labiau turėtų būti Gabrielius, nes, mano nuomone, jis kaip tik ir buvo tokių mėtymų iš bažnyčios iniciatorius.

Sakai Gabrieius Lukosius buvo metymu is bendruomenes iniciatorius...is kur tokios zinios, juk pastoriu valdyboje nesedi? :)

Anonimiškas rašė...

na ir siukslynas cia ,brangieji,ar jus Dievo nesibijot?....

Andrius rašė...

→ Anonimiškas rašė...na ir siukslynas cia ,brangieji,ar jus Dievo nesibijot?....

Ne, mes Dievo nesibijom, nes jei bijotume Dievo, begtume kaip Adomas nuo jo pasislepti, o dabar be baimes drasiai artinames tikejimu prie jo malones sosto, kad rastume pagalba tinkamu metu.

Ramybė rašė...

Netyčia užklydau į šį bloggą ir drąsiai galiu pareikšti - gryniausia tipo "krikščioniška" GELTONOJI SPAUDA.

Linas rašė...

Kodėl netyčia, užklyskite ir tyčia:)

Unknown rašė...

Nustebes,ar čia tokie krikščionys?