šeštadienis, vasario 15, 2014

Kraujomaišos baubas subliuško

Pasaulį pernai metais sukrėtė žinia, kad Norvegijos pradinėse mokyklose planuojama įvesti privalomą dalyką „Incest“(kraujomaiša, kas nežino, tai lytiniai santykiai tarp artimų giminaičių), o Vaikų reikalų ministras Inga Marte Thorkildsen(nuotraukoje) planuoja, kad jau šiemet rudenį dalykas taps privalomas. Ypač šią žinią platino uolūs krikščionys-aktyvistai, kovojantys už šeimos vertybes. Aišku, prieš galimą vaikų tvirkinimą pakilo didelė banga, smerkianti Norvegijos švietimo supuvimą…
Tačiau išsigąsti išties nėra ko, nes baimės dirbtinai sukeltos.Krikščionys - kovotojai be jokio sąžinės graužimo suklastojo vertimą ir pateikė taip, kad atrodytų kuo baisiau. Išties, programa vadinsis „Tai mano kūnas“, o jos tikslas – kad vaikai žinotų savo teises ir atpažintų prievartą prieš juos, net ir daromą artimų giminaičių, ir tai, kad jie gali gauti pagalbą.  
Norvegijos žiniasklaidai  Inga Marte Thorkildsen sakė, kad ji pastaruoju metu rimtai užsiima tuo, kad apsaugoti vaikus nuo prievartos ir seksualinių priekabiavimų, todėl labai svarbu, kuo anksčiau vaikams papasakoti, kas yra teisėta, o kas – ne.

“Tai nacijos sveikatos problema, todėl mes turėsime kalbėti apie tai bei padėti vaikams, kad jie galėtų sulaukti pagalbos”,- sakė ministrė. 

4 komentarai:

Andrius rašė...

Niekalai, aiskinti kas yra gerai, o kas blogai turi tevai, o ne valstybe. Ne valstybes reikalas kistis i vaiku auklejima.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

ne ti pir.aas chamavotas. aik su savo prottu pedofilus ir gejus is vatikana issirankiok. gal kols tau i pora tiks