trečiadienis, balandžio 17, 2013

Roko prabudimas ar kai protas išeina į poilsį?


Praeitą savaitgalį Kaune vyko renginys skambiu pavadinimu "Lithuania Outpouring 2013", kurį organizavo Šapovalovo pasekėjai "G12 Lietuva", tarnavo Jeff Jansen. Kaip suprantu, tai dar viena organizacija, kuri meldžiasi prabudimui ir laukia savo lūkesčių išsipildymo. Deja, reikia konstatuoti, kad vaizdai, kuriuos kelia po konferencijos, labiau primena pasaulietiškus roko maršus. Visa muzika turi savo vietą ir yra graži, dėl skonių nesiginčijama, tačiau kai krikščionių susirinkimas paverčiamas chebros tūso vieta, o penkiasdešimtmečiai tebevaidina šešiolikinius, tai kelia šypsena. Linguoti galima kiek nori ir į visas puses, gal ir prabudimas ateis... roko prabudimas... 

4 komentarai:

Mateušas Riedutis rašė...

Ypač gerai šiame briede dera skausminga "šlovinimo" išraiška, -lyg paskutinės agoniškos pastangos nors kažkiek atrodyti pamaldžiai.

Anonimiškas rašė...

Kai taip krikscionys pasaulietiniuose koncertuose soka, tai viskas okey,dabar visa esybe garbina Dieva vel negerai.

Linas rašė...

Nu esybės labai linguoja... nepastovios matyt.......

Dainius rašė...

Viena mintis tik ateina į galvą - narkomanija. Ir tie patys požymiai - neviltis ir išsekimas. Kad tai klaidžiamokslis ir su Dievu neturi nieko bendra, manau neverta ir sakyti. O apgautus žmones pataisyti yra gana sunku. Žymiai lengviau su netikinčiais nei su tokiais.