sekmadienis, balandžio 07, 2013

Jehovos liudytojai - okultizmas piešiniuose

Štai radau video apie tai, ką ir pats atsitiktinai aptikau - paslėptus simbolius ir satanistinius ženklus Jehovos liudytojų piešiniuose. Tas pats metodas naudojamas ir mormonų piešiniuose.

16 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Stai kas rasoma JL literaturoje apie OKULTIZMA:

Okultizmas susijęs su demonais, tad jo būtina vengti


Dievo Žodis draudžia. Iz 8:19, 20, Brb; Kun 19:31; 20:6, 27


Žyniavimas — tai demonizmas; smerkiamas. Apd 16:16-18


Veda į pražūtį. Gal 5:19-21; Apr 21:8; 22:15


Astrologija draudžiama. Įst 18:10-12; Jer 10:2

man primena tai, kai Rusijoje JL kaltinami EKSTREMIZMU, nors tie zmones mokomi nekesti smurto, karo..jie net raginami neimti ginklo i rankas pramogaudami.
Kita vertus ir Jezu kaltino darant stebuklus demonu valdovo galia!

Linas rašė...

Žinoma, ir aš tikiu, kad JL ginklo neima, puiku, kad literatūra rašo, o dabar turėdamas laiko ir paveiksliukus galėsi kitaip apžiūrėti.

Olgerdas rašė...

Kraujo neperpylimas ir pasiuntimas zmogaus myriop (nors perpylus krauja butent ir imanoma daznokai zmogu isgelbeti) irgi nera ekstremizmas? Siaip jau, faktiskai, tai yra zmogzudyste. Medikai gerai daro, kai pasipriesina tokioms zmogzudystems ir perpila krauja net pries zmogaus valia. Juk jei zmogus stovi ant tilto ir nori sokti nuo jo, dazniausiausiai niekas nekreipia demesio i jo valia (nora nusizudyti) ir ji bando pagriebti, ar ne taip ?..
O nesibaigiantis pasaulio pabaigos skaiciavimas argi nera ekstremizmas ir demesio nukreipimas nuo Kristaus prie tos organizacijos "svarbaus" vaidmens?

Olgerdas rašė...

Del to kraujo perpylimo atsisakymo, be abejo, pats zmogus nekaltas, kalta yra organizacijos ideologija, o zmogus, ka gi, tera tik apgautas tos organizacijos sraigtelis. Manau, medikai taip pat tai supranta- kad toks zmogus nera adekvatus, ziuri i ji panasiai kaip i psichini ligoni, turinti ivairiausiu keistu isivaizdavimu, kurie kenkia jam paciam, o kartais kelia pavoju net gyvybei. Tad medikams tokie zmones tera eiliniai neadekvaciai besielgiantys pacientai. Juk, ziurint logiskai, Dievas i kiekviena is musu idejo, taip sakant, savisaugos instinkta, mes saugomes ivairiausiu pavoju, susirgus kreipiames pas medikus, kurie jau is savo puses bando mus gelbeti. Pagalbos atsisakymas, is esmes, reiskia, kad elgiames neadekvaciai, kad kazkas sunaikino (sugadino) ta savisaugos instinkta mumyse. Jehovistu ideologija butent tai ir daro klaidingu Biblijos interpretaciju pagalba.

Anonimiškas rašė...

nurodymai del kraujo Biblijoje aiskiai parasyti, net pakartoti krikscionims NT, tad jei nori gyventi kaip moko DievoZodis, o ne daktarai- privalu to laikytis, o gal tu klusnus Dievui, kai tik tau 'naudinga' o visa kita ignoruoji? Prisiminkit Abraoma kai jis turejo paukoti savo sunu, tai buvo vaizdinys to ka Dievas ketino ateityje padaryti siusdamas Jezu Kristu. Tikrai jus ta suprantate, tik nenorite tuom gyventi, nes ne organizacija taip sugalvoja, bet Rastuose taip rasoma. Ir dar net jei del klusnumo tenka mirti, ar tos zalos Dievas neatlygins naujajame pasaulyje? Parodykit savo pasitikejima darbais!

Anonimiškas rašė...

Ir nelabai tinka tavo pavyzdys su ''savizudziu nuo tilto'', jei zmogus mirsta netekes kraujo, tai nereiskia, kad jis norejo mirti, bet todel kad ivyko kazkokia nelaime ar liga,tai ir yra mirties priezastis.
Kitas dalykas, tikriausiai garsiai nekalbama kai kraujo perpilymas sukelia komplikacijas
Ir dar patys daktarai jei prireikia kraujo perpylimo jiems ar seimos nariams, pirma ziuri alternatyviu budu.
Jeigu skaityciau tik laikrasciu antrastes ir mane tai gazdintu..

Anonimiškas rašė...

Stai istrauka kuom mus maitina organizacijos 'vadovaujancioji taryba':

Suvokite, kokia yra Jehovos valia (Ef 5:17).
Prieš sėsdamas valgyti dar neragauto patiekalo, tikriausiai pasiteirauji, iš ko jis pagamintas. Panašiai ir dėl laisvalaikio užsiėmimų — turime išsiaiškinti, kokia jų „sudėtis“. Tarkim, sportas. Sportuoti tikriausiai yra smagu ir įdomu. Tačiau kai kurios sporto šakos pasižymi agresyviu rungtyniavimu, didele rizika, dažnomis traumomis, sirgalių šėlsmu, nacionalistine aistra. Gal ir tave prie tokių dalykų traukia? Kas tada? Gerai viską apgalvojęs suprasi, kad su Jehovos mintimis ir su taikos bei meilės žinia, kurią skelbiame, šitokia nuostata nesuderinama (Iz 61:1; Gal 5:19-21). Bet jeigu randi užsiėmimą, kurio „sudėtis“ Jehovos požiūriu nepeiktina, kodėl gi laisvalaikio nepraturtinus? Geras atokvėpis tau suteiks naujų jėgų (Gal 5:22, 23; Fil 4:8).

Olgerdas rašė...

Mano zmona medike, beje. Kiek suprantu, pagal Raselo religija ji ir butu skaitoma kaip velnio tarnaite. Bet Dievo nuomone, i medicina, manyciau visiskai kitokia ne Raselo. Evangelistas Lukas, kaip zinoma, medikas, parase viena is Evangeliju...
Ir isvis, ir juokinga, ir nelogiska, kai ivairiu zmoniu "grybavimus" tapatina su Dievo Zodziu. Tai yra brytku, pasakyciau. Nesvarbu, apie ka bekalbeti, ar apie tuos kraujo reikalus, ar dar apie kazka- klaidziamokslis yra klaidziamokslis, jo neisplausi jokiais muilais ir nepagrazinsi net paciais graziausiais paveiksliukais- vis islenda yla is maiso... Tie, kas rimtai isitraukes i ivarius kultus, zinoma, labai sunkiai tas ylas pamato, tad smerkti siu zmoniu nereikia. Uztat apsviesti visa reikala net butina. Kai kurie po laiko pamato kur sedi ir istruksta. Kiekvienam dalykui, zodziu, savo laikas.

Olgerdas rašė...

Na, nebutina cia destyti visus sio kulto punktus. Visu pirma, gincams nebus galo, tad neverta pradeti. Antra- norintieji susipazinti su Raselo religija gali tai padaryti ir patys (internete pilna medziagos). O trecia- Linas supyks :) O kai supyksta, tai ojojoi buna :D Geriau, rebiata, netriuksmaujam ;)

Linas rašė...

"mus maitina organizacijos 'vadovaujancioji taryba'" čia ir bėda - tai ta pati katalikybė su savo piramidine struktūra, tik kita forma. Jėzus pasakė:"Aš esu gerasis ganytojas", o JL Ganytojas - valdančioji korporacija...

Anonimiškas rašė...

belieka pasakyti 2 Kor 4,4 kuriems šio amžiaus dievas apakino protus; netikintiems, kad jiems nesušvistų Kristaus, kuris yra Dievo atvaizdas, šlovės Evangelijos šviesa. nes paciame pirmame komentare parasyta kaip ziurima i OKULTIZMA JL mokyme, bet jus to nematote, net jei butu pabraugta raudonai, dauguma zmoniu net nezino kas slypi uz okultizo, o JL padeda suzinoti. Galbut anksciau ir jus ko nors nezinojote, nesupratote, bet kai suzinote juk pakeiciate nuomone, o gal nuo pat vaikystes ismanote Rastus?

Anonimiškas rašė...

IR net jeigu tie kurie priesiskai nusistate sukurtu bendruomene, bei patys nuodugniai issiaiskintumete Biblijos Tiesas ir stengtumetes gyventi pagal jas, jums vis vien atrodytu JL kaip konkurentai, bet juk Dievo akyse visi gerai darytu! O vienas, ka gali padaryti zmogau?! Gal eisi skelbti pasauliui 'Evangelijos apie Dievo Karalyste'? Mt24:12 Tai atsakyk man kuri 'religija' ta darba atlieka?? Ar tu eini is vien su ja??

Anonimiškas rašė...

juokingai liudna kaip zmones Sv.Rasto eilutes vadina 'grybavimais', bet dziaugiuosi, kad nuosirdus zmones skaitydami pirma komentra viska supras!

Anonimiškas rašė...

Noriu paklausti ar tu uz Jehovos liudytojus ar pries juos?

Linas rašė...

Šiaip tai aš už visus žmones. Tikrai nesu prieš JL, o pati organizacija - jau kitas reikalas:)

Anonimiškas rašė...

laisva toji organizacija, net jei JL seimoje auga vaikas jis pats apsisprendzia, kai buna pakankamai subrendes, ar eiti is vien su organizacija. Juk ir danguje angelai priklauso organizacijai, ir pirmieji krikscionys sudare bendruomene. Kur kas svarbiau supranst ar ji istikruju padeda vykdyti Dievo valia. Ir yra zmoniu kurie pasitraukia is organizacijos, bet juk izadus duoda Dievui, kad gyvensi kaip moko Biblija o ne organizacija.