penktadienis, balandžio 05, 2013

Kunigas vogė, Vatikanas gelbėti atsisakė...

Kurioziška situacija Italijoje - kunigas vogė, kol atėjo bankrotas, o Vatikanas gelbėti atsisakė savo paties įstaiga, cirkas...
Italijos policija suėmė dar vieną katalikų kunigą, kuris vadovavo Dermatologijos klinikai, priklausančiai Katalikų bažnyčiai. Kunigas Franko Dekaminada spėjo nušvilpti apie 4 milijonus eurų, žinoma, ligoninė bankrutavo. Spėjama, kad jis specialiai stengėsi, kad ligoninė bankrutuotų, įsiskolinimas pasiekė kosmines aukštumas, jis kol kas yra namų arešte.  Dvasiškas tėvas Franko Dekaminada vadovavo Romos klinikai IDI nuo 2011 metų. Per jo valdymą ligininės skola užaugo iki 600 milijonų eurų. Be kunigo suimti dar du žmonės, areštuota Franko Dekaminada statyta vila Toskanoje.
Įdomu, kad kliniką ėmėsi gelbėti popiežius Benediktas XVI. Jis paskyrė valdytoją, kuris turėjo grąžinti klinikai finansinę sveikatą. Kas įdomu, nors klinika ir Katalikų bažnyčios, Vatikanas atsisakė padėti ligoninei ir jai buvo paskelbtas bonkrotas. Tuo tarpu  apie 1500 ligoninės darbuotojų liko be darbo ir be atlyginimo, nes ir anksčiau jie mėnesiais nesulaukdavo kada bus sumokėta.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tiesiog komjaunuoliskas dziugesys - KUNIGAS APSIVOGE. Partija teisingai sake, kad tie kunigai visi vagys, todel nusigrezkite nuo senosios baznycios ir tikekite gyvai, bet tyliai, visokiose evangelizacijose, stovyklelese, na vienu zodziu bukite NAUJA Gyva baznycia.


Ta pati sukaliojo ir 17 metais komjaunuoliai, netgi ikure tada NAUJA gyvaja baznycia, o jos kunigai vadinosi GYVATIKIAI. Senoji baznycia bloga, reikia atsinaujinti ir tiketi GYVAI :) Nieko nesikeicia pas bedievius