antradienis, birželio 12, 2012

Salafistai juokina Egiptą



Ultrafundamentalistas imamas-salafistas-deputatas iš „Nur“ partijos, siekiančios paversti Egiptą islamo kalifatu, Ali Vanis, pagautas, kai užsiiminėjo „šalikelės seksu“. Koks ultraislamo  fundamentalistas bebūtum, matyt, su gamta nepasiginčysi - Ali Vanis pagautas tuo metu, kai „atliko nepadorų aktą“ automobilyje, pastatytame greitkelio šalikelyje.
Aišku, imamas viską neigia ir sako, kad buvo priverstas sustoti ne parblokštas aistros, o todėl, kad jo bendrakeleivei „pasidarė bloga“. Aišku, imamas turbūt dirbtinį kvėpavimą buvo priverstas atlikti. Pamaldusis imamas Ali Vanis kažkodėl užmiršo, kad islamas pagal šariatą neleidžia važinėtis su svetimomis moterimis. Bet, kol dar neįvestas šariatas, matyt, dar galima, kuo ir skubama pasinaudoti... Dabar prieš imamą užvesta baudžiamoji byla ir jis iškviestas į apklausą.
Beje, islamistų partija „Nur“ jau ir kovo mėnesį apsijuokė – vienas iš salafistų apsimelavo - norėjo pasiskųsti, kad jį pagrobė ir sulaužė nosį priešininkai, tačiau pasirodė, kad vyriškis tuo metu klinikose pasidarė kosmetinę operaciją. Dar prieš tai buvo užfiksuota, kaip jau per pirmąjį parlamento posėdį keli barzdočiai salafistai ėmė ir užmigo...

Komentarų nėra: