antradienis, birželio 05, 2012

Benis Hinas paskelbė apie vestuves

Praeitą mėnesį Niujorke, per kruzeidą, žinomas pamokslininkas Benis Hinas paskelbė apie savo vestuves. Jis ves savo buvusią žmoną Siuzaną, su kuria susitaikė, praneša CNL-NEWS ir Charisma News.
Žymus smuikininkas Morisas Skliaras, tarnavimo "Maurice Sklar Ministries" įkūrėjas tai aprašė šią žinią "Feisbuke": "Jie su Siuzana susitaikė. Jis paskelbė, kad jie susituoks gruodžio mėnesį! Aš tiesiog nukritau nuo kėdės, vos neišsitiesiau ant scenos. Koks nuostabus mūsų Dievas, tai juk STEBUKLAS!".
Po 30 metų santuokos Siuzan pareikalavo skyrybų 2010 m., nurodydama priežastį "nesutaikomus skirtumus", o B.Hinas tada pareiškė, kad "buvo šokiruotas ir nusivylęs, išgirdęs šią netikėtą naujieną". 
Beje, apie susitaikymą - artimas šeimos draugas sako, kad būtent Siuzana nustebo išgirdusi vestuvių datą. Žurnalui "Charisma" jis sakė, kad "pareiškimas buvo skubotas, bet, prašau, melskitės už šitą procesą". Po to, kai Siuzana pareikalavo skyrybų, B.Hinas prisipažino, kad buvo kaltas tuo, jog įnešė savo dalį į šeimos griuvimą, statydamas savo tarnavimą aukščiau šeimos.

11 komentarų:

consolatio fratrem rašė...

Nuostabu!!! Va čia tai super naujiena :) Džiaugiuosi už Benį, tegu Dievas padaro šį darbą iki galo.

Tadas Daujotas rašė...

Pataisykite klaidą - vardas Benis iš didžiosios raidės

Anonimiškas rašė...

tru tru tu...vestuves savo skelbiu!!!
Atlygi jau as turiu!!!tru tu tu...:)))

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Raimundas rašė...

Prašyčiau neklaidinti žmonių! Benis Hinas yra tikrai sąžiningas ir nuolankus Dievo tarnas. Žmonės kurie platina šiuos video įrašus tai daro šmeiždami ir juose nėra tiesos. Šį žmogų Šv. Dvasia stipriai naudoja, prašome neįžeidinėti Šventosios Dvasios darbo!

Anonimiškas rašė...

Ar ziurejai video?

Linas rašė...

Nuorodų prašom nedėti, jos trinamos, ypač tokios vienpusiškai kontraversiškos:) Galima susikurti pačiam puslapį ir dėti ką tik nori:)

Raimundas rašė...

Taip, žiūrėjau keleta tokių video. Dažnai jiems užkliūna pinigai ir manieros. Kažkodėl visur kalbama kad jis nėra tikras pranašas, šiaip tai jis yra evangelistas. Visa tai yra tik šmeižtas. Nieko daugiau, tik žmonių išvedžiojimai. Lygiai tas pats kaip su Jėzumi: tai jo mokiniai skabo varpas per sabatą, tai Jis vyno gėrėjas, tai jis neteisingai demonus išvarinėja ir t.t.

Linas rašė...

Na, nereikia būt šventesniems už patį Hiną:) Bet šis žmogus bene vienintelis iš man žinomų, kuris nemažai kartų ir viešai atsiprašė už savo klaidas, kai kuriuos mokymo aspektus, klestėjimo mokymo perlenkimus ir tuo, kad pats demonstruodavo išorinį turtingumąir t.t. Žinoma, tai nebūtų atsitikę be kritikos, tačiau kai kritika perauga į aklą medžioklę ir demonizavimą - bjauru. Be to, priminti tai, dėl ko jau atsiprašyta ir tai jau pakeista, yra neteisinga.

Anonimiškas rašė...

"I once believed that my ministry came before my family, and I now realize that I was wrong. God comes first, then my family, and then my ministry." Benny Hinn
http://www.bennyhinn.org/emailletters/8856/reconciliation-is-rapidly-taking-place/?referrer=na_eb060912