antradienis, vasario 08, 2011

„Jesus Culture“ koncertai ir festivalis Rygoje


Kovo mėnesio 4 - 6 dienomis, viena įtakingiausių jaunimo grupių „Jesus Culture” pradeda pirmąjį savo turą Rytų Europoje, dalyvaudama Latvijos sostinėje Rygoje, vyksiančiame jaunimo festivalyje „Seksualinė revoliucija: akivaizdi (visa) tiesa apie seksualinį skaistumą” (SEXUAL REVOLUTION: The Naked Truth About Sexual Purity”), praneša Krikščionybės žiniasklaidos tarnyba.
Renginyje dalyvausiantys pranešėjai – tai svečiai iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Moralinės Revoliucijos (Moral Revoliution) komanda. Jų tikslas yra skatinti meilės, kilnumo ir pagarbos kultūros augimą. Festivalio metu vyks atviros diskusijos su jaunimu apie seksualinius santykius, bus vedami mokomieji seminarai.
 "Jesus Culture" yra kur kas daugiau nei geriausiu šlovinimo muzikos albumų pardavimu pasižyminti grupė. Ji yra neatsiejama dalis gausybės jaunimo konferencijų, kurios taip išaugo, jog tapo tarptautiniu judėjimu. Šių susirinkimų esmė yra padėti žmonėms išgyventi visą keičiančią Dievo meilę. Kiekvienoje konferencijoje yra juntamas stiprus Dievo buvimas, dėl kurio jaunimas bei suagusieji namo grįžta perkeisti.
Jaunimas dalyvaus šešiuose jaudinančiuose seminaruose ir diskusijose, kurioms vadovaus Kris Vallotton ir Nathan Edwardson – „Moralės revoliucijos” (Moral Revoliution) jaunimo judėjimo lyderiai iš Jungtinių Amerikos Valstijų.
Registracija į jaunimo festivalį jau prasidėjo. Gerosios Naujienos centras organizuoja autobusus vienai bei trims dienoms iš įvairių Lietuvos miestų į Rygą, kurie saugiai nuveš ir parveš jaunimą. „Šis festivalis - tai didelis palaiminimas. Visų pirma, kadangi yra gvildenama šių dienų jaunimui labai aktuali tema – skaistumas ir tyrumas bei žinoma, Lietuvos krikščioniško jaunimo pamėgtos grupės „Jesus Culture“ pasirodymai, kurie vyks visas tris festivalio dienas“, džiaugiasi Gerosios Naujienos centro direktorius Remigijus Jucevičius.
Daugiau informacijos:

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

daugiau informacijos apie organizuojamą kelionę Rygon iš Lietuvos:
http://jaunimo-prabudimas.blogspot.com/