penktadienis, vasario 18, 2011

Džastinas Biberis gyvena tikėjimu net ir sunkiomis dienomis

Tikėjimas ir malda palaiko 16-metę pasaulinio lygio žvaigždę Džasiną Biberį. Jo mama Petė Molleti davė interviu „Baptist Press“. Ji pasakojo apie jos ir sūnaus krikščionišką tikėjimą, bei tai, kaip jie gyvena tikėjimu net kai ateina sunkios dienos. Sakykim, jiems teko gyventi ir gatvėje. „Aš jį palaikau malda ir priminimu, kad kam daug duota, iš to bus daug ir pareikalauta“,- sakė ji. Petė krikščione tapo 17-os metų, jos vaikystė buvo sunki, ji patyrė seksualinę prievartą, turėjo alkoholinę ir narkotikų priklausomybes. 
Ji teigė, kad sekti Dievu yra paties Džastino pasirinkimas: “Jam buvo 5 -6 metai, jis buvo mažas, tačiau aš pasakiau, kad tai jo pasirinkimas. Tai jis padarė ne dėl mamytės. Aštuonerių metų jis pasikrikštijo“.
Nuo 2009 metų, kai dainininkas Usher pristatė jį pasauliui, Biberis pasiekė daugelį muzikos viršūnių. Tačiau sėkmė turi ir liūdnąją pusę – didžiulį spaudimą, jis visiems matomas. Dėl dažnų kelionių bažnyčios lankymas yra neįmanomas, tačiau jie abu eina į bažnyčią Atlantoje, kai tik turi progą, dažnai sekmadieniais jie klauso tiesioginių transliacijų arba ieško, kur galėtų aplankyti tarnavimus kituose miestuose. 2010 metais Džastinas Biberis išrinktas „metų artistu“ „American Music Awards“. 2010 metų MTV Music Awards apdovanojimuose jis pripažintas metų atradimu, geriausiu dainininku, geriausiu pop- rok muzikos atlikėju, gavo apdovanojimą už metų albumą ir dar vieną specialų prizą.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

girdejau kad biberis gejus, ar tai tiesa??

Linas rašė...

kai man buvo 16 as ne negirdejau, kad tokie kaip gėjai yra:)