šeštadienis, vasario 26, 2011

Izraelis - ortodoksai surengė mitingą prieš krikščionis

 2011 metų vasario 21 dieną Aštodo mieste prie mesijinių žydų susirinkimo vietos ortodoksai iš organizacijos "JAD LE-ACHIM", kuri kovoja prieš žydų pasirinkimą sekti Jėzumi, maišytas santuokas bei pasaulietinių žydų pritraukimą į ortodoksiją,  surengė mitingą, kuriame reikalavo sustabdyti Aštodo miesto mesijinių žydų veiklą. Dalyvavo apie 500 - 600 demonstrantų.
Organizacijos "JAD LE-ACHIM" vadovas piktinosi, kad Izraelyje veikia apie 120 filialų įvairių krikščioniškų organizacijų, kurie turi "neribotas galimybes". Ypatingą organizacijos pasipiktinimą sukėlė tai, kad Aštode situacija jau kritiška su mesijiniais žydais - "iš pradžių jų buvo tik 10 žmonių, bet per dvejus metus jie išaugo 15 kartų, pakrikštijo 150 žmonių". Dabar organizacija planuoja naują tūkstantinę demonstraciją Arado mieste.
Yra daugybė Izraelio pastorių liudijimų apie organizacijos "JAD LE-ACHIM" aktyvistų veiklą ir grubius metodus - gąsdinimai, naktiniai reidai, įsiveržimas į tarnavimus, įžeidinėjimai gatvėse, spjaudymas į tuos, kurie renkasi į tarnavimą, rinkimas duomenų ir deportacijos reikalavimas ir t.t.


1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Per 2000 metų niekas nepasikeitė toje valstybėje. Tik, kad sauliai ir fariziejai jau nebeturi tokių galių - žudyti žmones, akmenimis mėtyti, o spaudimas psichologinis. Reikia melstis mums visiems už tą tautą ir mesijinius žydus...