pirmadienis, lapkričio 07, 2005

Jahovos liudytojai naudojasi šėtono paslaugomis?

Gruzijos vyriausybė svarsto galimybę išmokėti “Jehovos liudytojams” apie 40 000 eurų išmoką už moralinę ir materialinę žalą. Tokį ieškinį Jahovos liudytojai pateikė Europos žmogaus teisių teismui 1999 metais.
Ši religinė organizacija nukentėjo, kai provoslavų dvasininkas Basilis Mkalavišvili su savo šalininkais ”gindami provoslaviją” surengė pogromus. Nuo šio provoslavų šventiko nukentėjo ir sekmininkai, baptistai ir septintos dienos adventistai ir kitos “neprovoslaviškos” denominacijos.
Šioje istorijoje įdomu tai, kad nuolat besigirdami, kaip nepripažįsta pasaulietinės valdžios, vieninteliai Jahovos liudytojai, kurie įvardija save kaip vienintelius tikrus krikščionis, mielai naudojasi tos “nepripažintos” valdžios, kuri pasak Jahovos liudytojų, yra šėtono įtakoje, teismais bei pilietinėmis teisėmis.
Labai panašu, kad išmoką Jahovos liudytojai gaus. Va ir dualizmas - kai duoda pinigus ir gina, tai valdžia Jahovos liudytojams - teisėta, o kai reikia patiems vykdyti prievoles, tada - iš šėtono.
Pagal "Victory" ir "religijo" pranešimus

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Jeigu jau tyciojates, tai bent pavadinima teisingai parasykite: Jehovos o ne Jahovos. Sekmes toliau maisyti kitus su zememis :))

Anonimiškas rašė...

Zinai dristu pataisyti jus:). Jezus liepe gerbti valdzias, tarp kitko, bet i jas neiti ir kiekviena valdzia yra is dievo - negi nezinai situ Jezaus zodziu:)? Is tiesu, yra liudytoju ir advokatu:)