ketvirtadienis, balandžio 07, 2005

Tamilas bažnyčioje švaistėsi kardu

Vienoje Vokietijos protestantų bažnyčioje nužudytas žmogus, trys – sužeisti.
Pietvakarių Vokietijos Štutgarto mieste vienoje iš protestantų bažnyčių užpuolikas, besišvaistydamas samurajų kardu, nužudė vieną žmogų ir tris sužeidė, vieną iš jų - labai rimtai, sekmadienį pranešė policija.
"25 metų nusikaltėlis bažnyčioje surengė tikras skerdynes. Jis įsiveržė į bažnyčią su samurajų kardu ir bandė juo sužeisti, kas tik pasitaikė jo kelyje", - teigė Štutgarto policijos vado pavaduotojas Michaelis Kiūneris. Žudikas pagal tautybę yra tamilas, žuvusioji ir sužalotieji –taip pat.
Policijos pareigūnai per spaudos konferenciją teigė, kad per išpuolį žuvo 43 metų moteris. Taip pat buvo sužeisti trys žmonės, viena moteris - labai sunkiai, sakė policininkai. Jie pridūrė, kad bažnyčioje kilo baisus chaosas. Įvykio liudininkai teigia, jog aplink bažnyčią buvo matyti daug kraujo.
Policija mano, kad išpuolio priežastis gali būti problemos šeimoje. Beje, tamilai jau seniai kovoja su Šri Lankos vyriausybę dėl nepriklausomybės, o krikščionys šioje prie Indijos esančioje saloje patiria didelius persekiojimus, taigi gali būti kad ir išpuolis susijęs su tamilų neapykanta krikščionybei.
Pagal "Maranatha" ir "Drugoe" pranešimus

Komentarų nėra: