trečiadienis, gruodžio 26, 2012

Savo grožio auka

JAV Ajovos valstijoje dantisto padėjėja prarado darbą, nes buvo per graži ir per gražiai rengėsi. 32 metų  Меlisa Nelson, ištekėjusi dviejų vaikų motina, devynis metus dirbo pas dantistą Džeimsą Naitą, kuris už ją vyresnis 20 metų, atleista ji buvo 2010 m., o dabar kreipėsi į teismą.
Dantistas tada pastebėjo, kad ji rengiasi per daug atvirai ir rūbai per daug aptempti, kas trukdė jam susikaupti, jis netgi bandė padaryti jai keletą kartų pastabą. Teisme jis prisipažino, kad jis asistentei net pasakė "jeigu pamatysite mano kelnes nusmukusias, tai žinokit, kad jūs rengiatės per daug iššaukiančiai".
Jie ėmė susirašinėti žinutėmis, kurios dažniausiai buvo darbo pobūdžio, bet tai suneramino dantisto žmoną, kuri nutempė vyrelį pas dvasininką o tas patarė, kad santuoka būtų išsaugota, atleisti gražiąją pavaldinę.
Asistentė tai pavadino absurdu ir net kreipėsi į savo vyrą, kad jis pakalbėtų su bosu, bet tai nieko nedavė - Džeimsas tik ir tvirtino, kad bijo dėl savęs, kad ateityje nekiltų kokia intrigėlė su pavaldine...
Beje, teismas pripažino darbdavio valią teisėta. Tiesa, ironiška tai, kad teisme skundą nagrinėjo 7 vyrai...

Komentarų nėra: