penktadienis, gruodžio 21, 2012

Popiežius valdyti pasaulį jau pasiruošęs



Popiežius Benediktas XVI  kviečia sukurti Pasaulinę vyriausybę ir nustatyti Naująją pasaulio tvarką.
2012 m. gruodžio 3 d. popiežius Benediktas XVI  pasakė kalbą, kurioje kvietė „surikiuoti pasaulio visuomenę su atitinkamais įgaliojimais“ dėl „visuotinės žmonių šeimos gerovės“.
Benediktas XVI  kviečia sukurti ne naują supervalstybę, o naują valdantį organą, labiau „dvasinį autoritetą“, kuris siūlytų valdantiems politikams vertinimo kriterijus ir praktines rekomendacijas teiktų.
Popiežius naujojo organo viziją mato kaip „moralinės jėgos, moralinio autoriteto“. Net ir neabejotina šiuo atveju, kad pati katalikybė ir pretenduotų į tą „naują organą“.
Tai nėra kas nors nauja, nes Vatikanas 2010 m. jau siūlė sukurti visuotinį banką, kuris būtų virš nacijų ir užsiimtų visuotiniu finansų reguliavimu.
Įdomu, kad Biblijoje “Apreiškime Jonui“ Vatikanas vadinamas Babele, purpuru apsisiautusia moterimi, sėdinčia ant tautų. Tačiau Apreiškimas liudija, kad nepaisant visos galios, tai Babelės neišgelbės. Taigi, moteriškė pakilo į žygį, popiežius valdyti pasaulį jau pasiruošęs. Bet žmonės dar ne.

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

straipsnis niekinis, nes nera saltiniu.

Linas rašė...

Brangusis, tau bus niekinis net tuo atveju, jeigu popiežius primins savo seną titulą - Dangaus ir Pragaro valdovas. Šaltiniai čia nepadės:)

Anonimiškas rašė...

Nesu girdejes apie toki titula.

Linas rašė...

drebėk ir bijok:)Tuoj pasirodys visa jėga:)

Anonimiškas rašė...

cia tipo psichologinis terorizmas ir nesantaikos kurstimas ar popieziaus smeiztas?

Linas rašė...

Jo autoriteto, neklystamumo ir galios patvirtinimas

Anonimiškas rašė...

be to nominalios pasaulio religijos vadinamos,-Babele apie tai pilnavertiska mokyma turi Jehovos Liudytojai, kuriuos tu taip smeizi.

Linas rašė...

Visada malonu susitikti su pilno mokymo žmogum:)