antradienis, gruodžio 18, 2012

Pasaulio pabaiga: Kinijoje areštai, Italijoje - išpažintys

Pasaulio pabaigą visoje žemėje sutinkama savotiškai: štai Kinijoje vyksta masiniai areštai,policija jau sulaikė per 100 kulto "Visagalis Dievas" narių, kurie remdamiesi majų kalendoriumi skelbė pasaulio pabaigą ir gyvybę žadėjo tik tiems, kas įstos į jų gretas. Jie teigė, kad nuo gruodžio  21 dienos tris paras užges Saulė. Policija ėmė semti panikierius, kai vienas valstietis persigandęs pabaigos mokykloje sužeidė 23 vaikus. Kulto "Visagalis Dievas" veikėjai buvo pastebėti 1990 m. tada jie pasaulio pabaigą buvo "pririšę" prie kitos datos.
O štai katalikiškoje Italijoje kunigai nespėja klausyti išpažinčių - minios italų skuba atsikratyti savo nuodėmėmis, o kai kurie teigia, kad pasaulio pabaiga netiki, bet atlyginimą prašo išmokėti iki gruodžio 21... dėl visa ko...
Laukimas ir konkreti nėra kažkas neįprasto, sakykim, Jehovos liudytojų organizacija bent 5 kartus skelbė konkrečias datas, kada įvyks Armagedonas, šiais metais net du kartus pasaulio pabaigą skelbė ir Haroldas Kempingas ir jo organizacija.

Komentarų nėra: