šeštadienis, rugsėjo 15, 2012

Vienuolis leidosi į nuogą vidinę kelionę


Mamos ir medikai ne veltui moko - nekišk į burną kas papuola. Vokietijoje prie Austrijos sienos miške praeivis atsitiktinai pamatė miške vaikštinėjanti nuogą vyrą vaikščiojantį tarp medžių ir kažką murmantį. Kaip doras pilietis, vyriškis paklausė, ar jam viskas gerai. tas atsakė, kad nieko jam nereikia. Tačiau vyriškis pasuko į miestelį ir policijoje papasakojo apie reiškinį taip nebūdingą Vokietijos provincijai. 
Policininkai susidomėjo ir greit nuogalių rado - pasirodo, jis be reikalo atsisakinėjo pagalbos, mat buvo sušalęs ir išsekęs bei praradęs orientaciją. 
Kai ligoninėje jis kiek atsigavo, paaiškėjo, kad tai katalikų vienuolis iš gretimo miesto, kuris nusprendė prieš kelias dienas įsikurti stovyklą miške ir sąmoningai ar ne prisirijo haliuciogeninių uogų. Miške klastinga gamta, vienuoliui, įsikišusiam į burną tai, ko kišti nepatartina, sudavė jam žiaurų smūgį - haliuciogenas pradėjo veikti, Dievo tarnas išsirengė ir pradėjo vidinę kelionę, iš kurios jis savarankiškai grįžti ir nesugebėjo. 

7 komentarai:

marko rašė...

Cia su daugeliu krikscioniu taip vyksta...nubrenda i kokius tai miskingus saitus,prisiryja neaiskios kilmes "krikscionisku uogu",o po to, apsvaige,dalinasi savo "apreiskimais" per visus kanalus,tik vaisina kitus,net neitardami,kad yra apsvaiginti durnamoksliu...:)


Linas rašė...

Nu Marko, pasistenk, gal pavyks antrų teigiamų komentarų inpilt:)

marko rašė...

Negi taip nera,kaip parasiau?tas vienuolis-tai provaizdis daugelio krikscioniu,kurie renka ir valgo ne tas uogas.

Linas rašė...

Taigi yra ir tų, kurie ir valgo ir patys augina geras uogas:)

marko rašė...

Koks procentas tokiu... :))
Kiek zinau augina tik Dievas,mes tik pasejam ir palaistom,Dievo duotas uogas...
Idomiai skamba:paseti uogas..:))

Linas rašė...

Nu tu Marko, tai garantuotai iš tų:)

marko rašė...

na,apie save as to pasakyti negaleciau,bet to siekti reikia visiems,tai turi buti visu, Dievo ieskanciu,siekinys-nieko is saves...: