penktadienis, rugsėjo 14, 2012

"Musulmonų nekaltybė" Kairo gatvėse

Trečia diena Egipto sostinė verda. Mėgėjiškas filmas "Musulmonų nekaltybė" Kairo gatvėse sukėlė susirėmimus su policija, sužeisti jau  220 žmonių, dešimtys suimta, planuojamos naujos demonstracijos. Ironiška, bet musulmonai supyko, kad filme islamas ir jo įkūrėjas vaizduojami kaip mėgstantys prievartą.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ŠALIS, KURI PASISAKO UŽ TOLERANCIJĄ IR UŽ DEMOKRATIJĄ - TAI AMERIKA. Tačiau ar gi nėra keista, kad tokioje šalyje yra niekinama kita kultūra ir religija.
Pasaulis jau kenčia, nes amerikonai daug blogio įnešė į musulmonų kraštus kad ir besigvieždami naftos... Vakar klausiau EuroNews komentatorių - net baisu, kokios prognozės. Gali pasaulį ištikti rimtos problemos...Nesuprantu, kodėl niekas nedraudžia nepraustaburniams šakotis pasaulyje, kurti niekinančius filmus ir užtempti tikrą Apokalipse niekuo nekaltiems žmonėms. Juk žūsta ambasadoriai, žalojami žmonės... Musulmonai dar nėra sukure filmo, niekinančio Jėzų, ačiū Dievui. Jie protingesni, pasirodo...

Consolatio fratrem rašė...

Problema ta, kad nekaltų žmonių aukos atsirado dar gerokai prieš tuos filmus. Taip kad problema ne filmuose, ne amerikonu naftos ir turtų troškime (kas pilnai gali būti tiesa) bet pačioje islamo ideologijoje, kuri iš esmės yra karinga ir nusiteikusi musulmonais paversti visą pasaulį, o ne atsivertusius išžudyti. Tai jiems įsako jų šventraštis Koranas.