trečiadienis, sausio 04, 2012

Pastorius tapo „Triumfo arka“ nugalėtoju

2011-ųjų auksinio balso kunkurso „Triumfo arka“ nugalėtoju tapo "Naujosios kartos" bažnyčios pastorius ir operos solistas Vaidas Vyšniauskas. Antrąją vietą užėmė Eugenijus Chrebtovas.
Dainininkas Vaidas Vyšniauskas tampa žinomu tarnautoju, ko gero jis jau yra garsiausias iš lietuvių pastorių užsienyje.

9 komentarai:

Kęstutis rašė...

SMS žinutėmis aš keletą kartų buvau primygtinai raginamas balsuoti už "Naujosios kartos" pastorių šiame LTV projekte,nors neesu ir niekada nebuvau "naujosios kartos" bendruomenės nariu. Įsivaizduoju,kaip buvo raginami šios bendruomenės nariai. Ir dar - pasirodo,jis ten dalyvavo išskirtinai evangelizaciniais tikslais. Va taip. Gerai,kad informavo apie šiuos kilnius tikslus,o tai net neįtartum,jog tai kažkaip susiję su Evangelija. Bet prisipažinsiu sąžiningai - nežiūriu TV ir nebalsavau,nes nieko bendro su Kristaus Evangelija nei pats projektas,nei LTV,nei ta muzika aplamai neturi.

Linas rašė...

Tu Kęstuti, kaip visada labai pozityvus. Garbė ir šlovė tau kad nebalsavai ir dar šitaip jį demaskavai. nepamiršk jo numerio išsitrinti iš telefono:)
Pažadu prabalsuot už tavy, kai "Sėjau mėtą sėjau rūtą" trauksi:)

Kęstutis rašė...

Linai, gerbiamas p. Vyšniauskas asmeniškai man nerašė,yra kitų entuziastų. Kas dėl jo pačio dalyvavimo TV projektuose - lai sau dainuoja kur nori,kada nori ir kaip nori,jokio pasmerkimo tam išsakyti net nesiruošiau,tai jo reikalai,aš džiaugiuosi su jais neturėdamas nieko bendro,kaip nieko bendro neturiu ir su visa "Naujosios kartos" išpažįstama antropocentriška klestėjimo filosofija,kurią jie vadina "evangelija". Vienintelė pastaba - nereikia savo asmeninės profesinės karjieros siekimo pasaulyje painioti su Jėzaus Kristaus Evangelija.
Ir,Linai,"pabalsuot" už mane neteks:),vargu bau ar aš "rūtą mėtą" trauksiu kur nors.

Linas rašė...

Žavi lietuviška tikroji krikščionybė - bet kokia proga gera apkakok ir asmenį ir bažnyčią. Sveikinu, Kęstuti, esate specas:)

edas12 rašė...

Ne,ne taip cia viskas,jis netapo 'triumfo arkos' nugaletoju,bet tapo 'nugaletas triumfo' arkos...:)

Anonimiškas rašė...

Manau zmones pavydi todle ir pila cia siuksles, o tiem skas nesupranta kas yra V.Vysnaiuskas riektu ispeti kad tai kriskcioniskos baznycios pastorius , vien jo pasirodymas jau evangelizuoja, bet trumparegiai to nesupranta, uzuojauta...

Anonimiškas rašė...

KAIP NEBUTU LIETUVISKA KUOMET SIUKLES PILA PATYS "KRISKCIONYS" BET AR JIE VERI TAIP VADINTIS KUOMET TAIP ELGIASI, JUK KESTUTIS PAMOSKLININKU SAVE LAIKO CIA JO SVETAINE:http://evangelija.blogas.lt/

Anonimiškas rašė...

Jo labai grazu, manau ka zmogus seja ta ir pjaus...seja marazmus ta ir pjaus, pila siuksles gaus atgal...sekmes...

Anonimiškas rašė...

Jo nkestutis matomai uasales religijoje:
pasiziurek ka daro pedikai jie uz saviski balsuoja ir neisgincija...taves paprase palaikyti pastoriu tavo Broli Kristuje o TU cia siuksles ant jo pili?
va pasiizurek kaip uz kirilkina iskrypeliai varo ir mokykis gal dashus:
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=9519954&postID=8195717043502597955&page=1&token=1329413447755