trečiadienis, rugsėjo 15, 2010

Nigerija - Evangelija skelbiama šlovingai





Rugpjūčio mėnesį evangelistai Daniel Kolenda ir Reinhard Bonnke kartu su "CfaN" komanda surengė 5 dienų Evangelijos žygį Nigerijos Karu mieste. Po kruzeido buvo suskaičiuotos sprendimo sekti Kristų kortelės, kurias užpildo naujai įtikėjusieji. Jėzaus kaip savo Gelbėtojo valdžią per 5 dienas iš viso pripažino 808 190 žmonių!
Be to, R.Bonnke buvo pakviestas į prezidento koplyčia susitikti su naujuoju Nigerijos prezidentu: Dr Gero Ebele Jonathan.

7 komentarai:

Olgerdas rašė...

Deja, cia tik statistika, korteles, o ne zmones. Nieks nezino, kiek is ju yra tikintys. Didele dalis is ju ateina del gaunamos labdaros beje, labdara gaunama ir "tikintieji" dingsta, o evangelistams stattistika yra svarbi, nes pagal uzpilgytu korteliu skaiciu jie gauna finansavima sekanciam kruzeidui. Man asmeniskai yra atgrasus sitoks "evangelizmas" del statistikos ir pinigu.

Linas rašė...

Olgerdai, nežinojau, kad tu iš Nigerijos:) džiugu, kad viską žinai ir nepritari blogiems metodams. būtų gerai kad parodytum savo gerą metodą ir kiek žmonių pavyko tau pasiekti. ir bus aišku, atgrasu neatgrasu. yra darbas ar tik paurzgimas neturint net kortelių parodymui;0
nieks tau netrukdo - susirink pinigėlių, prisipirk labdaros, priversk čiabuvius kortelas užpildyti - va bus dokumentalus įrodymas(juk mėgsti dokumentus) kad dirbi. Juk tai vienas juokas:)

Olgerdas rašė...

Ok, belieka tik susirasti stora piniguociu amerikona, kuris visa tai finansuotu:). Nes butent tokiu ir panasiu budu visai tai vyksta.

Linas rašė...

Apsilankymai pas baptistus, olgerdai, tave neigiamai veikia, tampi toks pats pitniurzglis ir kaip ir jie:) Lankykis vietose iš kurių grįžtum pilnas pliuso, o ne minuso

Linas rašė...

turėjau omenyje mišką, laukus:)

Olgerdas rašė...

Nea, baptistai cia nelabai prie ko. Apie tuos statistinius bajerius as seniai zinau ir be baptistu.

O miske tikrai faina, ten kur gyvenam yra keli miskai. Planuojam kazkada nuvaryt grybaut kol dar sako grybu daug yra.

Linas rašė...

bajeriai bajeriais tik per žinojimą nepamesk iš akių, kad visokios skelbimo formos reikalingos ir būtinos - tiek mažos, tiek didelių apimčių. o suvesti į finansus, labdarą ir statistika labai jau primityvu, čia kokia respublika už tave padarys. Nu bet jei tau patinka tik tiek matyti ir tik tiek galvoti, aš nedraudžiu:)