sekmadienis, rugpjūčio 15, 2010

"Naujoji karta" kviečia į konferenciją


Jau kelintą kartą rengiame Rugpjūčio konferenciją, kuri, tikime, pasitarnauja visiems mylintiems Viešpatį. Mes įsitikinę, jog tokie renginiai dovanoja mums džiugias akimirkas Viešpatyje, supažindina su naujais broliais ir seserim bei atneša didesnę vienybę į Kristaus Kūną. Tai didelis palaiminimas visai Lietuvos Bažnyčiai. Tikiu, kad tai nėra vien "laiko paįvairinimas". Tai aukuras Viešpačiui, prie kurio mes, pažinusieji Jo Didybę ir Garbę, drauge einame aukoti "Dievui šlovinimo auką, tai yra Jo vardą garbinančių lūpų vaisių..."(Hebr.13,15). Dievo Žodis sako "...viskas yra jūsų, bet jūs patys – Kristaus..." (1Kor.3,22-23;) Todėl su džiaugsmu pristatome Jums puikius Viešpaties tarnus: Rick Renner, Denis Renner, Anselm Madubuko, Aleksey Lediajev, Dmytro Makarenko ir kt.! Jaunimas galės dalyvauti šeštadienio vakaronėje, kur bus gausu ir muzikos ir Dievo dvasios. Čia dalyvaus DJ Remis, grupė "Apaštalai", repo grupė "Juoda/balta" ir kt. Vakaronė baigsis diskoteka. O paskutiniąją konferencijos dieną (8.22d., 11val.) mes matysime vaidinimą "Nevietinis"
"Tvarka, įtaka, augimas" - tai Bažnyčios mobilizacija prieš naujus gyvenimo iššūkius.
"Tvarka, įtaka, augimas" - tai ištiesta pagalbos ranka žūstančiam.
"Tvarka, įtaka, augimas" - tai iškovotos sielos mūsų Viešpačiui Jėzui Kristui.

Nepraleiskime progos pasiklausyti Dievo Žodžio!

Smulkesnė informacija (lietuvių/rusų klb.) tel.nr. +37064017023

Pagarbiai,
Vaidas Vyšniauskas

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Nesinori nieko izeisti, bet labai jau paksistiska reklama:).

Judas rašė...

"Jaunimas galės dalyvauti šeštadienio vakaronėje, kur bus gausu ir muzikos ir Dievo dvasios. Čia dalyvaus DJ Remis, grupė "Apaštalai", repo grupė "Juoda/balta" ir kt."

Na,mane tai pritrenkia tokie pasakymai:bus gausu ir muzikos ir Dievo Dvasios!Kad muzikos bus gausu tai aisku,bet ar bus gausu ir Dievo dvasios,-tai cia didelis klausimas.
Negi yra tokios dvasingos ir pasisventusios Dievui m.grupes,kad kai tik uzdainuoja-Dievo dvasia tut kak tut?
Greiciau bus pilna muzikos ir pasaulio dvasios...Cia mano nuomone.