ketvirtadienis, rugpjūčio 26, 2010

Vilniaus ETKB "Maldos Namai" organizuoja seminarus


2010 m. rugsėjo 4 d. Vilniaus Etkb "Maldos Namai" organizuoja seminarą vaikų tarnautojams ”Pasišventimas tarnavime”. Seminaras vyks(Krivūlės 12,Vilnius).
Seminaro pradžia 10.00 val.
Taip pat kviečiame į seminarus, skirtus tėvams “Paimk į širdį šiuos žodžius... <...> Įdėk juos savo vaikams.“ (Įst 6, 6-7), kurie vyks 2010 m. rugsėjo 6, 7 ir 8 d. 17 val. (įėjimas laisvas) Vilniaus ETKB Maldos Namai.
Seminarus ves Rusijos Sekmininkų Sąjungos tarnavimo vaikams vadovė Valentina Fiodorova. Seminarai vyks rusų kalba (pagal poreikį bus organizuojamas vertimas į lietuvių kalbą).
Valentina Fiodorova baigė Kijevo Biblijos instituto programą „Krikščioniška teologija ir krikščioniškas švietimas". Šiuo metu Valentina Fiodorova turi magistro laipsnį krikščioniškame švietime ir kvalifikaciją „Krikščioniškojo švietimo mokytoja, turinti teisę pamokslauti Evangeliją ir dėstyti teologiją“.
Valentina Fiodorova savo gyvenimą pašventė tarnystei Viešpačiui. Didžiąją laiko dalį ji lanko įvairias bažnyčias ir krikščioniškas misijas, tiek Rusijoje, tiek už jos ribų, vesdama seminarus, konferencijas ir kitus renginius, susijusius su tarnavimu vaikams.
Pastorius Boris Filon
Vilniaus ETKB Maldos Namai

1 komentaras:

Unknown rašė...

"...turinti teisę pamokslauti Evangeliją..." wow, as irgi noriu i ta biblijos mokykla, tada irgi turesiu teise pamokslaut Evangelija