ketvirtadienis, birželio 24, 2010

Katalikai musulmonams norėjo parduoti vienuolyną, kilo skandalas


Katalikai musulmonams norėjo Niujorke parduoti vienuolyną, kilo skandalas. Šv.Margaritos Marijos Staten Island neveikiančio vienuolyno vadovas, kunigas Keith Fennessy iššaukė audringą polemiką, kai pasiūlė neveikiantį vienuolyną parduoti musulmonų grupei. Po didelių katalikų protestų Muslim American Society, MAS, grupei laikinai buvo sustabdytas šis sprendimas.
Tačiau sustabdymas dėl pardavimo gali neturėti įtakos, nes jei du patikėti asmenys nubalsuos, pardavimas įvyks. Kunigas Keith Fennessy netikėtai pasitraukė iš savo pareigų.

Nuotraukoje - bažnyčių ir religinių pastatų pardavimas JAV nėra naujiena. Neseniai vyskupijos buvo parduota veikianti ir turinti pakankamai lankytojų seniausia lietuvių statyta šv.Jurgio bažnyčia. Dabar ją jau nugriovė.

1 komentaras:

Klaida rašė...

Matyt truksta jau pinigeliu ismoketi kompensacijas pedofilu aukoms ;) O musulmonai nesnaudzia, is visu pusiu bando uzkariauti pasauli... katalikams reiketu is savo istorijos pasimokyti, kadaise jie taip pat pereme pagoniu sventiklas ir touse vietose pradejo Jezu Kristu garbinti, pagonys toliau ateidavo tenai savo dievu garbinti, o po keliu kartu tapo krikscionimis... parduos savo baznycias ir vienolynus praras parapiecius, visi taps musulmonais... nors tas pats velnias, nezinia kas blogiau ar teroritai ar pedofilai...