trečiadienis, sausio 30, 2013

Kaip mes dievais patapome - ačiū Andrejui Šapavalovui niekas nė nežinotų

14 komentarų:

Anonimiškas rašė...

taip, šį faktą jau žinojau. Mes buvome sukurti būti dievais šioj žemėj, tik iš mažosios raidės. Net velnias pasakęs, kad būsite kaip dievai, bet pakišo ne tą šaltinį, apgavo ir pasiglemžė mus, Adomas ir Ieva parsidavė, atidavė savo valdžią, kurią turėjo iš Dievo ir galiausiai žmonija tapo velnio išraiška savo elgesiu, darbais ir sumanymais. O turėjome būti, tapti Dievo išraiška, turėjome tapti dievais iš mažosios raidės. Šaunuolis Andrėjus, tik va nevisiems tai priimtina...

Anonimiškas rašė...

katalikams ir visai nomenklaturai geriau, kad zmogus save laikytu nieko verta, nemasancia butybe, bet zmogui buti kureju naturalu, kas blogiau pavadinti zmogu kureju ar dievu?

Consolatio fratrem rašė...

na svarbu kad tik savimeilė netaptu didesnė už meilę Dievui :)

Anonimiškas rašė...

TRANSFORMATORIAMS HIP HIP URA.
ANDRIŪCHA EINAAAAAA.
NU KĄ ČIA DAUGIAU IR PAKOMENTUOSI.

Linas rašė...

ir aš dekavoju Andriuchai, labai aišku apie g12 pasidarė:) Dievai, pasivertę žmonėmis, nužengė...

Anonimiškas rašė...

BET KAIP ŠIANDIEN LIETUVOJE IR PASAULYJE MATOSI PASKUTINIŲ LAIKŲ PRANAŠYSTĖS, JOG ŽMONĖS KLAUSYS DEMONŲ MOKSLŲ, SAU SUSIRAS MOKYTOJŲ. O JUK VISKAS PARAŠYTA. LIEKA TIK VYKDYTI.

Anonimiškas rašė...

I Timotiejui 4:1 Dvasia aiškiai sako, kad paskutiniais laikais kai kurie atsitrauks nuo tikėjimo, pasidavę klaidinančioms dvasioms ir demonų mokymams.

Anonimiškas rašė...

SVEIKAS LINAI,
ĮDĖMIAI STEBĖJAU FB DISKUSIJAS.
TAI KĄ, EKKLESIA.LT APSKUNDĖ "CENTRIUKAMS" AR KAIP. GAL BŪT GALIMA KAIP NORS PAAIŠKINTI KAS ĮVYKO. BŪČIAU LABAI DĖKINGAS.

Linas rašė...

Labai įdomu pasidarė su tais ekleziastais, po skambiais "dvasios" judesiais ir pagyromis, kažkas tokio yra, ko nebuvo galima konkrečiai įvardyti:) Diskutuok ir tu, ar bijai, sakei jau kojines turi:)

Anonimiškas rašė...

MAN PATINKA TAVO SUBTILUS HUMORAS. MATAI TEN PARAŠYTA "BROLIAMS". NENORIU KIŠTIS Į KITAS ŠEIMAS. TAIP PAT NENORIU JOG SUPRASTŲ, KAD IŠSIKĖLĘS TIPO. O MANE PAŽYSTA IR EKLEZIASTAI IR KITI KRIKŠČIONYS, VŽB BANKETUOSE TRIS METUS LIŪDIJAU KAIP IŠ KATALICIZMO BUVAU IŠLAISVINTAS. SĖKMĖS IR KANTRYBĖS DISKUSIJOSE. O JEI PALIŪDYT KAD KRISTUS (MESIJAS) GYVAS TAI VISADA...

Anonimiškas rašė...

kur cia FB tos diskusijos vyksta?

Linas rašė...

eklesija ir vzb mėgsta sėkmę ir lengvą gyvenimą tik intikek ir žviek iš laimes, vo tada tai jau jėga:)Bet realybeje kai kam baigiasi blogai. Mes taip pat meldžiamės Mesijui. Džiaugiuos, kad Mesijas tave iki kojinių nuleido, vadinasi, esi Jam svarbus ir su tavim Jis da nebaigė:) Nenusimink.

Linas rašė...

Diskusijos nebevyksta, nes pašalino postą, kuriame išaiškėjo, kap eklesija prichvatizavo kitiems skirtas dovanėles, tauta turi žinot savo didvyrius, aprašysma

Asta Greita rašė...

Fb daug kur vyksta diskusijos.Viena iš tokių grupių - " Dievo žodį kaip duoną dalinu broliams ..."Jei esi stiprių nervų,turi tokios Duonos-esi laukiamas.Lengva nebus-prižadu.