antradienis, liepos 13, 2010

Pakistane musulmonai žvėriškai išžudė šeimą


Pakistane vyksta protu nesuvokiami žiaurumai, nukreipti prieš krikščionis ir kitas religines mažumas. Islamas demonstruoja savo tikrąjį veidą ir poveikį žmonių psichikai - vis dažniau pranešama apie susidorojimus, minios linčus vien už tai, kad nesi musulmonas, kaip ir parašyta Korane:"Kovokite su jais visur, kur tik rasite".
Pakistano Dželam mieste minia musulmonų nužudė krikščionę moterį ir keturis jos vaikus, kol vyras buvo darbe, praneša «The Christian Post».
Krikščionį policininką Džašet Masich atkėlė į šį miestą, jis apsigyveno nuomotame name, greitai musulmonai ėmė reikšti nepasitenkinimą šiais "nemusulmonais", kaimynas Ali Murtaza perspėjo, kad vietiniai musulmonai informavo savo lyderį Mulana Marfuz Haną apie atsikėlusius "netikėlius". Deja, šeima išsikelti nespėjo.
Ali Murtaza pasakojo, kad kai vyras išėjo į darbą, susirinko vietiniai musulmonai ir pareikalavo nubausti 11 metų sūnų, esą tas "įžeidė pranašą Mochamedą".
Motina atsisakė atiduoti miniai vaiką, tai įsiutino Mulana Marfuz Haną, kažkas iš minios trenkė moteriai į galvą ir minia puolė mušti šeimą. Kol atvyko policija visi buvo negyvi.
Kada policininkas Džašet Masich pabandė policijoje pareikalavo iškelti bylą musulmonų lyderiui dėl jo šeimos išžudymo, jam atsakė, pareikšdami, kad jis per daug įtakingas.
Džašet Masich kreipėsi į Pendžabo valdžią.

Komentarų nėra: