šeštadienis, liepos 10, 2010

Orenburge areštuoti ezoterinės grupės nariai


Orenburge (Rusija) areštuoti ezoterinės grupės nariai, kurie apkaltinti pedofilija ir seksualiniais iškrypimais ir orgijomis. Buvo suimta apie 110 žmonių, o pačioje grupėje yra apie 300. Grupė veikė kaip ir kitos ezoterinės organizacijos - rengdavo mokamus seminarus išvykose.
Orenburgo savęs tobulinimo fondui vadovavo 44 psichiatras Večeslavas Vestninas, kurį vadino Meistru, praneša "Независимая газета". Psichiatras skatino pasisakyti prieš visus institutus - tarp jų ir šeimos, skatino bet kokius grupės narių seksualinius ryšius.
Psichiatras 17 vadovavo grupei, tik 2009 metais FSB šį tą apie ją sužinojo,o būtent, kad ezoterikai susirenka į "sesijas" ir rengia masines orgijas, rašo "Комсомольская правда".
Paaiškėjo, kad "sesijų" metu ezoterikai buvo skatinami lytiškai santykiauti vaikų akivaizdoje, grupei priklausė tik turtingi žmonės, nes vien stojimo mokestis į ją buvo 10 000 rublių.
Šią organizaciją demaskavo saugumietis, kuris pats 6 mėnesius tyrė "savęs tobulinimo" grupę ir savo akimis matė vykusias "sesijas".

Komentarų nėra: