antradienis, liepos 20, 2010

Ezoterika - valdžia, seksas ir pinigai



Rusijoje pilna įvairaus plauko ezoterikos sekėjų ir mokyklų. Nesiskundžia populiarumu ezoterinė literatūra ir paskaitos Lietuvoje. Tačiau ne visa informacija apie ezoterines grupes, jų veiklą ir "mokymo" vaisius pasiekia. Tipiškas pavyzdys - "Šambalos ašramo" veikla, plačiai išplėtota tokiais pavadinimais:
Академия "Путь к счастью" - akademija "Kelias į laimę"
Академия оккультных наук - okultinių mokslų akademija
Центр "Беловодье" - "Baltas vanduo"
Российская тантрическая школа - rusiška tantros mokykla
Центр "Сотиданандана-йога" - "Sadinadanda - joga" centras
"Толтекклуб - НЕЧТО" - "Toltekų klubas - KAŽKAS"
"Эзотерические основы бизнеса" - "Ezoteriniai biznio pagrindai"
"Школа гейш" - "Geišų mokykla"
"Школа богинь" - "Deivių mokykla".

Ieškodami dingusio žmogaus Rusijos milicininkai iškrėtė Novosibirske du namus, priklausančius "Šambalos ašramui" ir rado dešimtis žmonių, kurie buvo laikomi dingusiais be žinios. Sulaikytas ir vadovas Konstantinas Rudnevas. Tiesa, vėliau paleistas, nes žmonės ašrame buvo savanoriškai, pranešė "Коммерсант".
Kratos metu ašrame buvo paimtos vaizdajuostės, kuriose užfiksuotos seksualinės ezoterikų orgijos ir visas "sekso žaisliukų" arsenalas.
Ekspertams patikrinus "Šambalos ašramo" mokymą, nieko naujo nerasta - Indijos, Tibeto, indėnų, krikščionybės, slavų pagonybės elementai chaotiškai maišomi, bet galiausiai susiveda į tris dalykus - valdžią žmonėms, "išlaisvintą" seksą ir pinigus.
Pagal "Newsru".

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sirijai labai gina New age( ezoteriką, okultizmą, nekromantiją, piramides,visokius morijus, moitrėjus, urantus.Pasaulio galas, kad žmonės garbina kitą galą, o ne Biblines tiesas.

Anonimiškas rašė...

Sirijai, piramidininkai Liucier reklamistai . ta pati info abiejų nuo Liucifer.

aurora rašė...

Kaip sakoma, visi turi teisę pasirinktį savo tikėjimą.

Be to skaitydamą šį straipsnį pagalvojau apie knygą\filmą "Davinčio kodas" (vieną tokią sceną priminė).

povilas rašė...

REIKIA IŠSIŽADĖTI,JEI BIBLIJA IR DIEVAS TAVO KELIAS. *Aš atsižadu stabų garbinimo, raganavimo, būrimo, juodosios ir baltosios magijos, prietarų, okultizmo, ezoterikos, Naujojo amžiaus judėjimo dvasios ir visų blogio jėgų, kurios mane pavergė – pavyzdžiui per netikrų dievų garbinimą, lankant nekrikščioniško kulto vietas( piramidę), per astrologiją, ekstrasensus, numerologiją, ), horoskopų sudarymą, būrimą iš delno, spiritizmą, per laimės amuletų naudojimą, Taro kortas, mandalas, švytuokles, virgules, jogą, Dzen-meditaciją, reiki, čakras( mama žemė Alantoje), daiktų kilnojimą demoniškų jėgų pagalba, automatinį rašymą ir dvasinius išgydymus šamanų bei mediumų pagalba, grįžimą į praeitą gyvenimą, per su okultizmu susijusių daiktų laikymą namuose ir kitas panašias okultines praktikas .

Įst 18,9-12 9 Kai įeisi į žemę, kurią Viešpats, tavo Dievas, tau duos, neišmok daryti tų tautų bjaurysčių. 10 Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, 11 nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. 12 Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą.