penktadienis, rugsėjo 25, 2009

Rusijoje iš Jehovos liudytojų bando padaryti ekstremistus

Rusijoje iš Jehovos liudytojų bando padaryti ekstremistus, nuolat vyksta teismo procesai kuriuose ši religinė organizacija bandoma pavaizduoti kaip ypač pavojinga, o jos literatūra - ekstremistinė.
Naujas toks procesas vyks Gorno - Altaiske, praneša "Портала-Credo.Ru".
Neseniai "ekstremistine" literatūra Jehovos liudytojų leidinius pavadino Rostovo teismas.
Tiesa, teismas turbūt negalės paaiškinti, kaip iš žmonių, kurie atsisako imti ginklą į rankas, padaryti ekstemistus. Procesai greičiausiai susiję su tuo, kad Rusija iš religinės laisvės vis toliau klimsta į valstybinę religiją.

11 komentarų:

Olgerdas rašė...

Na kaip juos pavadinsi taip nepagadinsi :).Jie ir yra tokie.

Linas rašė...

Nu tikrai nesutikciau. Be to, galvoju, kad Viespats liepė mylėt visus žmones, nepriklausomai nuo to kas jie yra. galim nesutikt su jais, kaip ir kiti nesutinka su mumis, bet tai ne dingstis juos tasyti po teismus.

Olgerdas rašė...

Mylet taip.Beje jie klaidingai vadina save krikscionimis ir net protestantais :).Na bet as ne apie tai.Istatymas vienodas visiems-ir jei ka nors pazeide tai kodel turetu but keista kad jais domisi "organai" :).Cia visus liecia ir TZ ir anykstenus irgi :).

Linas rašė...

organai domisi visais, buk ramus:)

Anonimiškas rašė...

Koks skirtumas, kad jie neima ginklu i rankas. Ir be ju sunaikina zmoniu gyvenimus.

Anonimiškas rašė...

jus visi daunai buciau jehovistas visus susprogdinciau kas taip nusisnekat, nes aiskiai parasyta kad jie taikiausi zmones pasaulyje ir pasidomekit istorija kad juos naikino per pasaulinius del to kad atsisake kariauti.. durniai akli kaip bato aulai.. neispruseliai, tetrenkia mane perkunas.

Anonimiškas rašė...

teisingai, pritariu visom keturiom bet tik nereik tiek pykti, betkuriuo atveju Jezu ir uzmuse uz tai kad dare gerus dalykus, o cia kvailiai nezino kad neina zmones net i kariuomene, ten matyt setonas toj rusijoj itaka didziule turi

Anonimiškas rašė...

http://egzorcizmas.blogas.lt/rusijoje-satanistai-nuzude-ir-suvalge-4-paauglius-9.html#comment-41
taigi brangieji, cia kas liecia Rusija tai ne tuos taso po teismus, kuriuos reiketu, as turiu omeny Jehovos tikinciuosius nori isnaikinti, o sitie isdarineja baisenybes, o is tu kurie net ginklo i rankas neima, bando pavaizduoti kaip ypac pavojingus.
Jau issivaizduoju kas valdo pasaulyje..

Linas rašė...

Galima Jehovos liudytojus ir sažiningiau gint, ty pasirašyt kažkokiu nicu ir neimituot minios:)
Fikcija, tas ginklo neėmimas, galima ir be ginklo gūt agresyviu ir t.t."Kas nekenčia, tas jau žmogžudys",- sakė Jėzus. Aš pats 2 metus su šautuvėliu pravaikščiojau ir nieko nenušoviau. O tas JL dirbtinai susikeltas išdidumas, kad jie jau virš visų yra bent man juokingas, nes Biblija nedraudžia nei ginklo imti, nei šalies ginti, nei plėšikų gaudyti ir t.t. Taigi, šiuo atveju jie nukenčia ne dėl Biblijos mokymo, bet dėl savo susikurtų doktrinų. Bet aš prieš, kad juos skriaustų.

Anonimiškas rašė...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Linas rašė...

Mozno pisat po ruski:)