pirmadienis, liepos 06, 2009

Reinhardas Bonnke - vienas pamokslas 1 dalis

Reinhardas Bonnke - vienas pamokslas 1 dalis

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Zmones atbuko nuo televizorių,net Evangelija kai kas priverstas sklebti holivudiniame stiliuje, si pasauli valdancios politines ir religines grupuotes skatina zmones gyventi jausmu sferoje, jie viena minute gali verkti, kita juoktis..kur vejas papucia ten ir linksta, bet pasakyk jiems apie paprasta, sena Evangelija, neapeliuodamas i jausmus, tai zmones nebesugeba reaguoti i paprasta, elementaru Zodi..zinia ta, kad holivudo dvasia(charizmas) puikiai gyvena religineje sferoje..

Linas rašė...

O kas yra paprasta sena evangelija?:) Pagal mane evangelija sena niekada nebūna, o jei ji sena - tai jau nebe evangelija.

Olgerdas rašė...

O kokia gi ji dar gali buti Linai?Va butent kad sena...Ji niekada nesikeicia.Nu daug kas bando keist.Nu ir kas?Evangelija nuo to nesikeicia ir nenaujeja :).O tie visi "atnaujinimai" jau negali vadintis Evangelija.Jei tu radai kokia tai alia nauja tai drasiai mesk konteinerin ta trucizna.

Linas rašė...

Nu tai kad aš tik vieną radau, ta kuri buvo man nauja, o jei kas seną pasiūlytų neimčiau:)Gerai skiriu vertingus dalykus. Tiesa, jaučiu silpnybę antikvariatui, bet tik ne šitoj vietoj:)

Olgerdas rašė...

Nutai zinau kad vertini naujus dalykus net netikrindamas kieno jie yra.Kad tik nauji butu :)
Ku padarysi...

Jono 5:43-44

Aš atėjau savo Tėvo vardu, o jūs manęs nepriimate. Jei kitas ateitų savo vardu, tą jūs priimtumėte.
Kaipgi jūs galite tikėti, jeigu vienas iš kito priimate šlovę, o tos šlovės, kuri iš vieno Dievo ateina, neieškote?