pirmadienis, birželio 02, 2008

Prabudimas Floridoje - prisikelia mirusieji, aklieji praregi, kurtieji girdi

Floridoje Leiklando mieste jau pusantro mėnesio vyksta prabudimas, kuriame pamokslauja jaunas 32 metų evangelistas Todas Bentley, kuris yra buvęs narkomanas ir anksčiau yra 5 kartus teistas.Todas Bentley yra organizacijos "Fresh Fire Ministries" įkūrėjas.
Floridoje per vykstančius tarnavimus reiškiasi nuostabi Dievo jėga - tarnautojai jau suskaičiavo 13 prisikelusių iš mirusiųjų, daugiau kaip 50 - atsikėlė iš invalido vežimėlių daugybė pasveiko iš vėžio. dingo varžtai ir metalo plokštelės, laikiusios kaulus, aklieji praregi, o kurtieji girdi. Organizatoriai teigia, kad dauguma žmonių išgyja šlovinimo metu, kai ant daugiatūkstantinės minios nužengia Dievo šlovė, niekas už juos specialiai nesimeldžia.
Beje, ir pats evangelistas nesitikėjo, kad Floridoje kils prabudimas, nes pats buvo atvykęs tik 4 dienoms - jau antrą dieną visi suprato, kad vyksta kažkas nepaprasto, nes Todas Bentley net negalėjo įprastai pamokslauti prieš auditoriją, tokia stipri buvo Dievo šlovė.
Susirinkimus iš 700 vietų bažnyčios teko perkelti į 7000 vietų bažnyčią, tačiau ir to neužteko - žmonės užsiimdavo eilę 2 valandą, kad patektų į tarnavimą. Vėliau jie buvo perkelti į beisbolo areną “Tiger Stadium”.
Organizatoriai sako, kad panašūs išgydymų tarnavimai ėmė kilti ir kituose JAV miestuose, Anglijoje, Vokietijoje, Škotijoje, Islandijoje, Australijoje ir kitur.
Pagal MHN

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Btz.lt vienas klause apie sita prabudima,tai Giedrius Saulytis labai jau ne kaip pakomentavo sio prabudimo vieno is tarnu elgesi...Sako ten zmones kaip obuolius spardo ir ant sonkauliu pasokineja.Bet rezultatas buna teigiamas.Sako,kad tai panasu i samanizma.O ka jus galvojate?

Linas rašė...

Nu Ramaske, tai pasto neatsiunti?:) O Ką Saulyciui daryti, kai po teologijos studijų ir teisingos bažnyčios krypties pasirinkimo vis tiek niekas nevyksta?:) Nepabuvęs negali nieko sakyti, tačiau jei apie daužymą, tai ir ankstesniais prabudimais būdavo taip, kad kažkas gaudavo nuo pamokslininko kumščiu į pilvą:) O po to pasveikdavo. Faktas tas, kad ne pats buves baikeris sau prabudimą susiorganizavo:) O norint kritikuoti, pataisyti, reikia paciam padaryi geriau, o jau paskui sakyti -tas ne taip ir tas ne taip:)