pirmadienis, rugpjūčio 10, 2009

Pietų Afrikoje - prabudimo banga

Evangelistas Rodnis Hovardas - Braunas sako, kad Pietų Afrikoje kilo prabudimo banga. "Per 46 dienas daugiau kaip 138 000 žmonių nusprendė sekti paskui Jėzų",- sako evangelistas, praneša CNL-NEWS ir charismamag.com.
Tokio žmonių troškimo evangelistas sakosi nematęs per 30 metų savo tarnavimo. "Visa paslaptis Dievo galybėje, o ne mano tarnavime, aš tik pasiuntinys, o žmonės patys stipriai įsikabina į tikėjimą",- sako evangelistas.
Beje, net ir paprasti bažnyčių žmonės sėkmingai skelbia evangeliją, štai viename iš miestų 92 metų moteris per mėnesį septynis žmones atvedė prie Kristaus.

2 komentarai:

ramaske rašė...

Reiketu baznyciose skatinti senoliu evangelizmo dvasia.Juk Evangelija daugiau ar maziau yra skelbiama bendraamziams.Tik pagalvokit,kokios lengvatos - nei mokymo apie teisuma,nei apie tikejima,nei apie isbandymus,nei apie Dvasios ginklus,nei apie angelu rusis.Isgirdai Evangelija,priemei - ir bac pas Viespati.Reiketu tinklapi ikurti su pavadinimu:"Evangelines nuolaidos kam per 70-imt".:))

Anonimiškas rašė...

ai Ramaske, nesiparink, jau tu kaip tia ispanijoj nuolaidas taikai. tau specialiai siulyciau automobilinio ev tarnavimą inkurt:)
L.