šeštadienis, lapkričio 01, 2008

Milicija ieško jėzuitų žudiko

Jau anksčiau pranešta, kad Maskvoje nužudyti du kunigai jėzuitai. Rusijos katalikų vyskupų asociacijos generalinio sekretoriaus kun. Igorio Kowalewskio teigimu, nužudytų kunigų kūnai antradienio vakarą rasti viename Maskvos centre esančiame penkių kmbarių bute, kur buvo įsikūrę Rusijos jezuitų vienuoliai.„Jie buvo žiauriai nužudyti“, – teigė kun. I. Kowalewskis.
Vienas iš žuvusiųjų buvo Rusijos pilietis, o kitas – iš Ekvadoro.
Maskvos policijos atstovas spaudai Maksimas Kolosvetovas informavo, kad pradėtas oficialus tyrimas dėl kunigų nužudymo, tačiau atsisakė komentuoti galimas nužudymo priežastis bei suteikti daugiau informacijos apie šį įvykį.
Dabar pranešta, kad žudikas abiems vienuoliams suknežino galvas. Kaip pasakojo milicininkai, juos iškvietė jėzuitų buhalteris, kuris atvyko ieškoti vienuolių. Prieš tai paskambinęs į butą jis išgirdo girto nepažįstamo vyro balsą, kuris tvirtino, kad vienuoliai šiuo metu miega. Tyrėjai bute rado alkoholinių gėrimų, cigarečių ir du panaudotus prezervatyvus. Taip pat išsiaiškino, kad bute buvo ir trečias asmuo. Pasirodė, kad vienas iš vienuolių turėjo artimus ir šiltus santykius su vienu studentu kubiečiu. Jo milicija ieško šiuo metu. Tuo labiau, kad namo gyventojai pastebėjo jaunuolį išeinantį iš namo, kuris turėjo būdingus lotynų amerikiečiams veido bruožus.
Pagal "Credo"

Komentarų nėra: