trečiadienis, rugsėjo 10, 2008

JAV viceprezidentė kalbės kitomis kalbomis?


Respublikonų kandidatė į JAV viceprezidento postą Sara Peilin po savo kalbos partijos suvažiavime tapo viena populiariausių asmenybių Jungtinėse Valstijose. Sociologinės tarnybos "Rasmussen Report" duomenimis, apie ją teigiamai atsiliepia 58 proc. amerikiečių.
Kandidatams į JAV prezidentus Džonui Makeinui ir demokratui Barakui Obamai palankumą pareiškė po 57 proc. amerikiečių, o S. Peilin varžovui kovoje už viceprezidento postą Džozefui Baidenui - 48 proc. amerikiečių.
Nepalankiai apie S. Peilin atsiliepė 37 proc. apklaustųjų. Tuo tarpu 51 proc. respondentų teigia, kad žurnalistai mėgina pakenkti S. Peilin, skelbdami skandalingą medžiagą apie ją ir jos šeimą. 51 proc. rinkėjų mano, kad Dž. Makeinas teisingai nusprendė, pasirinkdamas į porininkes S. Peilin. Tuo tarpu 81 proc. respublikonų vadina Dž. Makeino pasirinkimą teisingu ir tik 69 proc. demokratų tą patį gali pasakyti apie B. Obamą.
40 proc. rinkėjų įsitikinę, kad S. Peilin pasirengusi tapti JAV prezidente.
Portalas invictory.org praneša kad Aliaskos gubernatorė yra praktikuojanti krikščionė. Beje, S. Peilin yra šaunamųjų ginklų sąjungos NRA narė ir laiko namuose ginklą. Vyras Todas yra eskimų kilmės, darbininkas naftininkas. Jie turi penkis vaikus. Vienas sūnus netrukus turi būti išsiųstas tarnauti į Iraką. Jų jauniausiam sūnui diagnozuotas Dauno sindromas.
Šiuo metu ji priklauso bažnyčiai "Biblijos bažnyčia", o iki tol buvo "Dievo asamblėjos", vienos iš didžiausių sekmininkų susivienijimų, narė. Ji praktikuoja Šventosios Dvasios kitų kalbų dovaną. Taip pat ji palaiko artimus ryšius su protestantiška bendruomene "Žydai dėl Jėzaus".

Komentarų nėra: