šeštadienis, birželio 08, 2013

Čilė - puiki bažnyčia

Viena iš bažnyčių Čilėje. Save ji vadina sekmininkų - metodistų bažnyčia, nors nėra didelio skirtumo, nes tiek sekmininkai, tiek baptistai, presbiterionai, metodistai vadina save tiesiog evangelikais. Skirtumai daugiau bažnyčių pavadinimuose. Įdomu, pažiūrėkite, kokio dydžio šlovinimo grupė ir choras. Labai gražu, daininga ir muzikali tauta.

3 komentarai:

armandas rašė...

ŠALOM LINAI. O JIE TAI NE URODAI? NU NE KATALIKŲ BROLIAI? AR KAIP NU NIEKAIP NEPAGAUNU KAMPO? ČIA TAVO BROLIAI NEURODAI? KAIP MAN SUŽINOTI ? DAUG KLAUSIU BET GAL GALI KĄ PARAŠYTI APIE KRIKŠČIONIŲ DENOMINACIJAS. AČIŪ

Linas rašė...

Sveiks tamsta. pirmiausia, tai norėdamas parašyti, išsivalyk savo žodyną nuo tokių kriminalinių žodžių ir sąvokų, jei jau esi teisesnis už katalikus ir visus kitus. Jei jau daugiau už juos Dievą pažįsti, tai ir kalba tavo turėtų būti už jų geresnė.
O apie denominacijas ką aš galiu parašyti. Lietuvoj jos vienokios, kitur - kitokios.Be to, jei vienas grybas miške nuodingas, tai nereiškia, kad kitų vakarienei rinkti negalima:)

armandas rašė...

NAUDOJAU TAVO ŽODYNĄ . TU RAŠEI KAD "W SEMJE NE BEZ URODOW".
RAŠEI APIE KATALIKUS. O ŠIAIP AŠ NEBIJAU TO TAVO STILIAUS NEI TO KURIS JĮ KURIA. LAIKAS TRUMPĖJA O TU VIS PIKTESNIS DARAISI.